honour 1

Honor 9X Pro Telefon İncelemesi

Yüksek performansa sahip 2020 en iyi telefon modellerinden biri olan Honor 9X Pro Telefon özelliklerine baktığımızda gerçekten de honor markası altında satışa sunulan bu cihazın bazı ayrıcalıkları olduğunu görüyoruz.  Telefon 206 gram ağırlığında olup Andorid 9 iletim sistemini kullanıyor. 6.59 inç ekranı olan Honor 9X Pro Telefon  LCD panel kullanıyor ve  kalınlığı 8.8 mm olarak dizayn edilmiştir.

Honor 9X Pro Telefon Özellikleri

 

Kirin 810 model işlemciyi taşıyan bu yeni telefon modeli tam 4.000 mAh kapasiteli bir batarya kullanıyor. Bu bataryayı şarj etmek için bir de hızlı şarj adaptörü bulunuyor. Firma bu telefon için arka tarafa 48 MP kamera yerleştirdi.  Derinlik sensörü olarak da 2 MP kamera çalışıyor. 8 MP ultra geniş kamera ve ön tarafta da 16 MP kapasitede bir kamerası daha var. Profesyonel video çekimleri için işinizi görecek bir cihaz olduğunu söyleyebiliriz.  Tüm bu özellikler 250 Avro fiyata sıkıştırıldığı için bu telefon bizden tam puan alıyor.  Şu anda Suudi Arabistan, Mısır ve Malezya da da satışa çıkan Honor 9X Pro Telefon modelinin meraklıları fazla.  Firma arkaya konumlandırdığı 3 kamera ile sizlere kaliteli çekim yapma fırsatı sunuyor.  Kullanılan işlemcinin performansı Kirin 710F modelinden biraz daha yüksek. Ayrıca bu modelin 2 sürümü var. Daha ucuz olsun diye firma 8 GB ram ve 64 GB rom alanı ile basit- temel bir versiyon üretti. Daha yüksek özellikli olarak da 128 GB rom ve 256 GB rom alanlı versiyonları, fazla para verenler için var.  4.000 mAh kapasiteli pilini doldurmak için şirket, 10 Watt standart adaptör kullanıyor.

Honor 9X Pro tel

Sınırlı kullanım süremize dayanarak, Honor 9X Pro etkileyici bir yerleşik tasarıma ve göz alıcı tasarıma sahip yüksek performanslı bir orta sınıf akıllı telefona benziyor. Ne yazık ki, Google uygulamalarının ve hizmetlerinin eksikliği nedeniyle, bu cihazın satış potansiyeli düşüyor. Huawei şirketine ABD tarafından uygulanan ambargo nedeni ile Huawei şirketinin birçok ürünü Google hizmetlerinden yoksun olarak satılıyor. Ancak hem uygun fiyat hem de kaliteli bileşenler kullanan firma, büyük bir global çapta satış rekorları kırmaya devam ediyor.