Honor V10 Colors 1

Honor V10, ön kamerasıyla iPhone X’i kendi teknolojisinde geride bıraktı!

Honor V10 resmi olarak tanıtıldı. Tanıtım etkinliğinde paylaşılan bilgilere göre akıllı telefonun ön kamera sistemi performans ve Animoji konusunda iPhone X’ten daha iyi.

Honor, yeni amiral gemisi V10’u resmi olarak tanıttı ve tanıtım etkinliğinde iPhone X’e tam anlamıyla meydan okudu. İddia edilene göre Honor V10, iPhone X ile ün kazanan Face ID ve Animoji teknolojilerinde sektördeki tüm cihazlardan daha iyi performansa sahip.

iPhone X’e benzer bir şekilde ön kısmında bir kamera düzeneği bulunduran V10, aşağıdaki görselde inceleyebileceğiniz parçalar sayesinde derinlik algılama, yüz tanıma, Animoji oluşturma gibi özelliklere sahip. Bu parçalardan birisi olan VCSEL (yani Vertical-cavity surface-emitting laser) cihazın kilitlenmesi ve kilidinin açılması konusunda önemli bir role sahip.

chrome 2017 11 28 16 22 35

Honor V10’un Animojisi daha gelişmiş

VCSEL sayesinde mimik değişimlerini ve diğer hareketleri daha iyi bir şekilde algılayabilen V10, Animoji teknolojisinde iPhone X’ten daha ileride. Etkinlikte paylaşılana göre akıllı telefonun dil çıkarma gibi hareketleri algılayabilmesi, Animoji kullanıcılarına çok daha fazla imkan sunuyor. Aşağıdaki fotoğraflardan iPhone X ve V10 tarafından yaratılan Animojilerin karşılaştırılmasına göz atabilirsiniz.

Apple’ın Animoji ile hazırladığı reklam videosunu buradaki haberimizden izleyebilirsiniz.