Redmi Note 10 660x396 1 1

Harika Özellikleri ile Redmi Note 10 Geliyor. Şimdi Rakipler Düşünsün!

Mobil pazarına bomba gibi düşmesi beklenen Redmi Note 10 serisi pazara adım atmak üzere. Redmi Note 10 bize ne sunacak? Şimdi rakipler düşünsün diyecek kadar harika özellikleri neler?

Akıllı telefon pazarında bir süredir kameranın ön plana çıktığını ve megapiksel savaşları yaşandığını biliyorsunuz. Bu savaş şu sıralar biraz durmuş gibi gözüküyor. En son Samsung‘un 108 megapiksel sensöre sahip cihazlarını piyasa sürmesi ile savaş duruldu diyebiliriz. Zira bu kamera sensörünü çpk yakında Redmi Note 10 ile de görebiliriz.

Redmi Note 10‘nun teknik özellikleri ile ilgili detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Öyle ki; Xiaomi 5G destekleyen yeni Note 10’u bizlerle tanıştırmasını bekliyoruz. Marka kamerada 108 megapiksel ve çok özel bir makro lensin kullanılacağı ifade ediliyor. Merak konusu olan bir detay da yonga seti tarafında yaşanıyor. Çin’den ortaya çıkan bilgilere göre Redmi Note 10‘da işlemci saat hızı ise 2,2GHz seviyesinde olan 8 adet Kryo 570 çekirdeklerinden ve Adreno 619 GPU‘dan güç alan Qualcomm Snapdragon 750G işlemci kullanılacağı ifade ediliyor..

Redmi Note 10

Ekran boyutu olarak 6,7 inç boyutunda 120Hz destekli IPS LCD bir ekran kullanılacağı tahmin ediliyor. 64GB hafıza ve 6GB RAM’in ise giriş seviyesinde olacağı ancak bunun daha fazlasının da sunulabileceği söyleniyor. Batarya tarafında ise  4.800 mAh 33W hızlı şarj desteğine sahip olacağı ifade ediyor.

Bu da şu demek oluyor; Xiaomi, Redmi markası büyütüyor gibi gözüküyor.  Redmi Note 10′nun Xiaomi Mi Note serisini nasıl etkileceğini de  önümüzdeki günlerde göreceğiz..