google taimen 1

Google Taimen Geekbench Testinde Kendini Gösterdi

Google’ın bulunduğumuz yıl içerisinde çıkarması beklenen yeni Pixel modelinden biri kısa süre önce Geekbench testinde kendini gösterdi. Google Taimen kod adıyla benchmark testine giren telefon hakkında ile detaylar belli oldu.

Uzun süredir gündemde olan Google’ın bulunduğumuz yıl içerisinde üç yeni Pixel modeli çıkarması beklenirken, bu cihazlardan sadece biri kısa bir süre önce ortaya çıkan bazı haberlere göre yeni telefonun LG tarafından üretileceği yönündeydi. Şimdi ise bir yeni Pixel modeli daha görüldü. Bu sefer Google‘ın yeni cihazlarından biri benchmark testinde yürürken kendini gösterdi.

google taimen

Taimen’in Teknik Özellikleri

Performans testi olarak bilinen Geekbench’te görülen yeni Pixel modelinin kod adı ise Google Taimen olarak görülüyor. Cihazın işletim sistemi ise son sürüm olan Android O oluyor. Bu bakımdan oldukça etkileyici gözüküyor. Yinede bu duruma pek şaşırmamak gerek. Sonuçta Google son sürüm işletim sistemlerini her zaman kendi cihazlarında ilk olarak çalıştırıyor.

Test sırasında kendini gösteren Google Taimen‘in özellikleri ise 4GB RAM ile 1.9GHz 8 çekirdekli işlemci oluyor. Elbette bu işlemci Snapdragon 835 olacağı yönünde birçok iddia ve tahmin oluyor. Ayrıca Taimen’in phablet rafında yer alması bekleniyor. Bakalım Google Taimen bu sefer Pixel modellerinde yer alan birçok sıkıntıyı atlatıp sorunsuz bir model olarak kullanıcıya ulaşacak mı? Bekleyip göreceğiz.