Play Store
Play Store

Google Play Store 13.3.16 Sürümünün APK Dosyası Yayınlandı

Google Play Store kısa bir süre önce 13.2.19 sürümünün geleceğini duyurmuştu fakat süre fazla geçmeden 13.3.16 adında yeni gelen bir güncelleme olacağının bilgileri geldi. Bu güncelleme sürpriz bir şekilde ortaya çıktı.

Google, kısa bir süre öncesinde Play Store’un 13.2.19 sürümünü yayınlamıştı. Bu sürümünün varlığına dair bilgiler vardı ancak bu sürümün ardından 13.3.16 adında olan yeni sürüm kendini belli etti.

Oyun mağazası
Oyun mağazası

Yakında çıkacak olan bu yeni sürüm, tam sürüm çıkmadan önce birkaç düzeltmeyle beraber geliyor. Bu durum yüzünden de zaman içerisinde farklı sürümler de gelebilir. Yeni çıkan bu sürümü sizde kullanmak ve bu sürümü kurmak istiyorsanız bağlantıyı kullanarak APK dosyasını şeklinde indirip bu sürümü kullanabilirsiniz.

APK kurulumunu Android telefonunuzda önceden yapmadıysanız bu kurulumu cihazınızla tanıştırmadıysanız, Google Play Store hata içerebilir. Daha önce kurmadığınız için hata olabilir ve kurmadan önce bu sürüm hakkında araştırma yapınız. Kurulumda hata sonucu da telefonunuzda sorun olabilir yani aksi durum sonucunda oluşacak problem sonucunda telefonunuzda sorun olabilir. Bu konuda sıkıntı yaşamamak için araştırma yapınız.