Google Pixel telefonlarin fiyatini 200 dolar kadar dusuruyor

Google, Pixel telefonların fiyatını 200 dolar kadar düşürüyor

En yeni ve en iyi akıllı telefonların toplu halini bekleyip beklemeyeceğinize karar vermek zorunda olduğunuz ya da eski sürümleri büyük bir indirimle satın alacağınız zaman bu zamandır.

Dolayısıyla bir Google Pixel’i almak istiyorsanız, telefonun tüm varyasyonlarında bir miktar sağlam indirimler bulmak için Google’ın çevrimiçi mağazasına göz atmanızda yarar var.

Google Pixel’in 32GB ve 128GB sürümleri şu anda 125 $ daha az. Bu bakımdan 524 $ ve 624 $ ‘a almak mümkün.. Google Pixel XL, 200 $ indirimle; 128GB versiyonu 669 dolara mal olurken 32GB versiyonu 569 dolara mal oluyor.

Anlaşmayı tatlandırmak için Google, her satın alımda ücretsiz bir Daydream View (normalde 79 USD) ekliyor; ancak bu, yalnızca sarf malzemesi süresince geçerlidir.

İndirimler sağlam ancak gelecek Pixel 2’yi beklememekle ne kaybedersiniz? Söylentilere göre , bir varyantın uçtan uca geniş bir 18: 9 ekrana sahip olacağı söyleniyor . Yeni cihazın bir kulaklık girişi olmayacağı tamamen kesin olurken, Google’ın bu indirimi bir nevi Pixel 2 lansmanı öncesi stokları tüketmek anlamına geliyor.

Pixel 2’nin çıkmasına az bir süre kala Pixel almak ne kadar mantıklı düşünmek gerek.