Google Pixel 4 Fiyat 1

Google Pixel 4 Fotoğrafları Görüntülendi

Bazı söylentiler ve sızıntılar Piksel 4 hakkında uzun süredir konuşuyor. Şimdiye kadar söylentiler ve sızıntılar, Pixel 4’ün üç arka kamerayla geleceğini öne sürdü. Google Perşembe günü Pixel 4’ün resmi resimlerini yayınladı ve fotoğrafta akıllı telefon arka panelde üç kamerayla değil, iki kamerayla görünüyor.

Google Pixel 4 İlk Görüntüler

Bu, Google Piksel 4‘ün canlı sızdırıldığı ilk görüntüler. Canlı resimler, bu hafta ortasında Google tarafından yayınlanan Piksel 4’ün fotoğrafı / taslağı ile aynı çizgide yer alıyor. Bu, canlı fotoğraflarda Pixel 4’ün arkasında çift arka kameralarla göründüğü anlamına gelir. Ancak fotoğraflar iddia edilen Piksel 4’ün bir telefon kapağının içine oturduğunu gösteriyor. Kapak nedeniyle, resimler Pixel 4 ile ilgili çok fazla ayrıntı göstermiyor.

Google Pixel 4

Resimler sadece yaklaşan iPhone 11’e benzeyen Pixel 4 kamera modülünü gösteriyor. Söylentiler ve sızıntılar, yaklaşmakta olan iPhone veya 2019 iPhone’larının arka panelde kare bir kamera modülü ile geleceğini gösteriyor. Google, Pixel 4’ün arka panelde bir kare kamera modülü ile geleceğini de doğruladı. Kamera modülünün içinde iki kamera, bir LED flaş ve bazı sensörler olacaktır. Google bu ayrıntıları doğruladı ve şimdi canlı görüntüler bu ayrıntıları yeniden doğruladı.

Google tarafından bu haftanın başlarında yayınlanan fotoğrafta, bu yıl Pixel 4’ün üçüncü nesil Piksel gibi arkaya monte edilmiş bir parmak izi sensörüyle gelmeyeceği de ortaya çıkıyor. Bu, Google’ın Pixel 4 için bir ekran parmak izi sensöründe çalıştığı anlamına gelir veya parmak izi sensörü ana düğmenin altına oturabilir veya Galaxy S10 serisi gibi taraftaki güç düğmesinin yanına yerleştirilebilir.