google song maker 1

Google Creative Lab, Google Song Maker Aracını Kullanıma Sundu

Google Creative Lab  tarafından 2016 yılında paylaşılan Google Song Maker aracının güncellenmesi ile Song Maker daha keyifli hale geldi.

Chrome Music Lab ile internet tarayıcınız üzerinden kendi Beat’lerinizi bu uygulamada yaparak, keyifli zamanlar geçirebileceksiniz.

Chrome Music Lab’da piyano, yaylı çalgılar, nefesli çalgılar, synth ve marimba kullanabilir, ritim için de bateri, conga, elektro ve bloklar kullanabilirsiniz. Klavyenizin yön tuşlarıyla isterseniz de fare yardımı ile beat’leri kolayca oluşturabilirsiniz.

Öğretici bir araç olarak sunulmayan Song Maker sizi yaratıcılığınız konusunda serbest bırakarak, hayal gücünü zorlamanızı sağlıyor.

song maker 2

 

Chrome Music Lab’a Erişim İçin Yapmanız Gerekenler

Herhangi bir oturum açma işlemi gerekmeyen ve ücretsiz olarak sunulan Chrome Music Lab’a bu adresten hemen erişebilir ve parçanızı yapmaya başlayabilirsiniz.

Chrome Music Lab’da çalışmalarınızı kaydedebilir, kaydedilen link ile daha sonra tekrar dinleyebilir ve paylaşabilirsiniz. Ancak uygulamada hazırladıklarınızı şu an için dışarıya aktarma imkanı maalesef bulunmuyor.