Google Calendar 3 yil sonra Widget destegini iOSa bugun getirdi

Google Calendar 3 yıl sonra Widget desteğini iOS’a bugün getirdi!

Google’ın Calendar takvim uygulaması üzerinde iOS kullanıcılarına özel uzun süredir beklenen bir özellik artık hazır. İşte iOS’a gelen yeni güncelleme ve detayları…

Geçtiğimiz yıllarda iOS kullanıcılarına Widget özelliği gelmiş ve çok uzun bir süredir Google Calendar uygulamasını kullananlar bu özelliği kullanamadıklarını hep sordular. Çok geç bir sürede çözüme kavuşmuş olsa bile bugün gelen yeni güncellemeyle birlikte artık sorun kalmadı. Şimdiye kadar Google‘ın bu güncellemeyi sunacağını hepimiz düşündük. Ancak işin içinde farklı bir durum vardı. Bundan dolayıda Google Calendar sürekli eleştiri altında kalıyordu.

Google Calendar 3 yıl sonra Widget desteğini iOSa bugün getirdi 1

Calendar Takvim güncellemesi geldi!

Bir kaç saat önce gelen yeni güncellemeyle beraber Today Widget adına sahip ve günlük hayatta etkinliklerinizi işaretledikleriniz kolayca görmenizi sağlayan yeni bir özellik artık gelmiş durumda. Güncellemenin an itibariyle bütün iOS kullanıcılarına geldiğini belirtelim. Güncellemeyi yapmak isteyenler App Store üzerinden güncellemeyi yapabilir.

Google’ın neden bu kadar geç getirdi sorusuna ise net bir cevap olmasa bile işin aslı çok farklıydı. Çok geç bir sürede gelen bu güncelleme çok daha önce gelseydi daha iyi olabilirdi ancak Google şimdiye yetiştirebildi.