Sony

Gizemli Sony Xperia ZG Compact tekrar Geekbench’te ortaya çıktı

Sony Xperia ZG Compact yeniden Geekbench‘te kendini gösterdi. Japon merkezli teknoloji devinin gizemli telefonu bu sefer daha fazla bilgiyle görüldü.

Sony ürün yelpazesini genişletmek için birçok cihaz üzerinde çalışmalarına devam ediyor. Geçtiğimiz Ağustos ayı içerisinde Geekbench testinde sızdırılan Sony Xperia ZG Compact, yeniden ve daha farklı bir şekilde yeniden kendini gösterdi. Benchmark verilerinin yanı sıra bir başka detay daha geldi.

Geekbench’te yapılan Ağustos verilerine göre akıllı telefon iki yıl önce duyurulan Snapdragon 810’lu Z5 Compact’tan biraz daha düşük bir puan almıştı.

Gizemli Sony Xperia ZG Compact tekrar Geekbenchte ortaya çıktı 1

Kısa süre önce ise Snapdragon 835 işlemciyle gelen muhteşem Compact’ın özellikleri belli olunca, ZG Compact’ın yetersiz kaldığı görülüyor. Bu bakımdan önümüze iki farklı alternatif geliyor. İlki benchmark sonuçları ve adı sahte olan veya Sony’nin cihazı eski donanımlarla piyasaya uygun fiyattan sunacak olması. Ayrıca cihazın test sonuçları dışında başka detayların olmaması bu sonuçların sahte olduğunu düşündürüyor.