samsung galaxy s10 en net sekilde goruntulendi shiftdelete 1

Geleceği Gösteren Geekbench Skoru!

Yeni bir Geekbench skor olarak ortaya çıkan, Samsung’un orta-üst segment Galaxy S10 Lite alıcılar ve büyük meraklıları oldukça şaşırtacak gibi görünüyor. Çıkan görsele göre cihaz Snapdragon 855 işletim sistemine sahip olacak.

2019 yılının en iddialı telefon serisinden biri olarak beklenen Galaxy S10 serisinin tanıtım yapılmasına bir buçuk ay kaldı. Tanıtım yapılmasına az bir süre kalması, S10’la alakalı bazı bilgilerin ortaya çıkmasına da sebep oldu.

Samsung SM-G970U model numarasına sahip olan S10, Android 9.0 Pie işletim sistemi ile çalışmaktadır. 6GB RAM kapasitesine sahip olan cihazın msmnile kodlu anakarta sahip olduğunu görüyoruz bu, Snapdragon 855 işlemcili cihazların sahip olacağı bir anakart. Bu sebeple de Galaxy S10 Lite orta segment bir akıllı telefon olmayacağını belli ediyor.

Samsung Galaxy S10 Lite benchmark hints at state of the art processor

Edinilen bazı bilgilere göre önemli nokta da Galaxy S10 Lite’ın almış olduğu puanlar. Tek çekirdek performansında 1986 puan aldı, çoklu çekirdek performansından ise 6266 puan alarak yüksek bir puana erişmiş oluyor. Üretim öncesi aldığı bu yüksek puan prototipe ait olduğunu söyleyebiliriz.