samsung galaxy x specs features and release date of samsungs foldable phablet 1

Samsung’un katlanabilir telefonu Galaxy X, şimdi de web sitesinde belirdi!

Samsung’un bir süredir üzerinde çalıştığı katlanabilir akıllı telefon Galaxy X’in ayak sesleri duyulmaya devam ediyor. Akıllı telefon, Güney Koreli üreticinin web sitesinde kendine yer buldu.

Birçok farklı modeliyle akıllı telefon sektörünün lideri konumunda olan Samsung, katlanabilir akıllı telefonu Galaxy X’in yolda olduğunun sinyallerini vermeye devam ediyor. İlk olarak Bluetooth’tan, ardından Güney Kore Ulusal Radyo Ajansı’ndan sertifika almasıyla gündeme gelen sıra dışı akıllı telefon, şimdi de Samsung’un Güney Kore’deki web sitesinin destek bölümünde belirdi. Tüm parçaları birleştirecek olursak SM-G888N0 model isimli Galaxy X’in yakın tarihte tanıtılacağı söyleyebiliriz.

Şimdilik akıllı telefonun ne gibi özelliklere sahip olacağı hakkında pek bilgimiz yok, yalnızca katlanabilmesine uyumlu bir işletim sistemiyle çalışacağını biliyoruz.

samsung galaxy x concept 1

Galaxy X sınırlı sayıda üretilecek

Akıllı telefon hakkındaki bir diğer söylenti de sınırlı sayıda üretilecek olması. Samsung katlanabilir telefon üretebilmek için yeterli teknolojiye sahip olduğunu göstermişti. Ancak çok sayıda üretilebilmesi için diğer Samsung modellerinin üretim hızının düşürülmesi gerekli. Bundan dolayı yaklaşık olarak 100.000 adet Galaxy X’in satışa sunulacağı tahmin ediliyor.