Galaxy X 1 920x566 1

Katlanabilir telefon Galaxy X’in satış tarihi ve fiyatı paylaşıldı!

Samsung‘un katlanabilir telefonu Galaxy X‘in satışa sunulacağı tarih ve fiyatı ortaya çıktı. Detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.


Bir süredir katlanabilir telefon üretmek adına çalışmalar yürüten ve sızdırılan patentleri, çizimleri ve hatta belgeleriyle gündeme gelen Samsung, paylaşılan bilgilere göre devrim niteliğindeki modelini satışa sunmak için son ayarlamaları yapıyor. CES 2018 etkinliğinde özel bir katılımcı topluluğuna telefonunu tanıtan Güney Koreli teknoloji devi, iddialara göre 2019 senesinde Galaxy X olarak isimlendirilen telefonunu piyasaya sürecek. Hangi ayda yeni cihazı göreceğimiz tam olarak belirtilmedi, ancak Kasım ayında satışa sunulacağı tahmin ediliyor.

Galaxy X katlanabilir telefon

Galaxy X’in fiyatı ne kadar olacak?

Akıllı telefonla ilgili merak edilen bir diğer konu da fiyatıydı. Aynı kaynağa göre yeni telefon 1850 dolar fiyata sahip olacak. 1150 dolara satılan iPhone X’in çok pahalı bulunmasından ötürü eleştirildiğini düşünürsek, birçok kişinin bu telefonu satın almayı bile düşünmeyeceği söylenebilir. Ancak Samsung’un da milyonlarca cihaz satmak gibi bir planının bulunmadığı ortada. Şirket, teknolojisinin ne kadar gelişmiş olduğunu göstermek ve belki de gelecek senelerde hayatımıza girecek katlanabilir telefon teknolojisine sağlam bir adım atmak istiyor.

Galaxy X katlanabilir telefon

Vergiler ve fiyatı yükselten diğer etkenler olmadan, yaklaşık 8600 TL’ye satışa sunulacak bu telefonun, fiyatının hakkını veren bir teknolojiye sahip olacağını düşünüyor musunuz?

Kaynak