Galaxy S9 Plus

Galaxy S9 ve S9 Plus, tanıtılmadan önce satışa sunuldu!

Samsung’un MWC 2018’deki tanıtım etkinliğini beklerken, Samsung Galaxy S9 ve S9 Plus modelleri Rusya’ya özel olarak ön sipariş üzerinden satışa sunuldu. Akıllı telefonların fiyatları ve görselleri haberimizde.

Samsung’un yeni amiral gemilerini henüz resmi olarak tanıtılmadan önce Rusya’da ön sipariş üzerinden satışa sunuldu. Barselona’da düzenlenen MWC 2018 etkinliğinde akıllı telefonlarını tanıtacak olan Güney Koreli teknoloji devi, Galaxy S9’u 1065 dolara ve S9 Plus’ı 1190 dolara (967 euro)  satışa sundu.

Samsung’un neden böyle bir karara imza attığı bilinmiyor. Bazı kaynaklar, internet sitesinde yaşanan bir sorundan ötürü telefonların birkaç saat önce satışa sunulduğunu iddia etti. Ancak bu olayın yaşanması sayesinde fiyatları erkenden karşılaştırma fırsatı yakalamış olduk.

Galaxy S9 Galaxy S9 Plus

Galaxy S9 bazı ülkelerde daha ucuza satılıyor

Rusya’daki ön sipariş fiyatına bakacak olursak, bu fiyatın bazı ülkelere göre kayda değer miktarda daha ucuz olduğu söylenebilir. MWC etkinliğinin düzenlendiği yerde, İspanya’da Galaxy S9 Plus’ın ön sipariş fiyatının 1000 euro olacağı ortaya çıkmıştı. Bu bilgilerden yola çıkarak iki ülke arasındaki fiyat farkının 150 TL’den biraz fazla olduğunu görüyoruz.