galaxy s9
galaxy s9

Galaxy S9 ve S7 için yeni güncelleme geldi!

Geçtiğimiz günlerde Galaxy S9 ve Note 9 model cihazlar için Android Pie güncellemesi gelmişti. Samsung bu güncelleştirmeyi diğer modelleri içinde getirmek için çalışmalarına devam ederken, güvenlik güncellemelerini unutmadığını belirtelim. Bu bakımdan henüz dahi şirketin amiral gemi modelleri arasında bulunan Galaxy S9 ve 2016’da kullanıcılara sunulan S7 model telefon için bir yeni güncelleme geldi. Sizlerinde bildiği gibi bu güncelleme güvenlik odaklı bir güncelleme oluyor.

Galaxy S9 ve Galaxy S7 güncellemesi geldi!

Galaxy S9’a gelen güncelleme tüm Ocak 2019 güvenlik paketlerini cihazlarınıza kuruyor. Bunla beraber güncelleme arka kameranızda iyileştirme sunarken, ön kamera da ise arkada ışık olması durumunda yüz parlaklığı için bir iyileştirme sunuyor. Galaxy S7 için gelen güncelleme de S9 gibi Ocak 2019 güvenlik paketlerini getiriyor. Ayrıca S7 modelin Android Oreo’ya Mart ayında yükseldiğini hatırlatalım.

Güncelleme daha önceki güncellemeler gibi kademeli olarak dağıtılıyor. Aralıklı olarak güncellemeleri kontrol edebilirsiniz. Ayarlar yazılım güncelleme kısmından görmeniz mümkün.