samsung galaxy s8 den en net sizdirma yasandi 1488873376 1

Galaxy S8’de Net Sızdırmalar Geldi!

Samsung’un uzun süredir beklenen telefonu Galaxy S8’den sızıntılar gelmeye devam ediyor.

Samsung’un yeni telefonu olan Galaxy S8’in çıkmasına çok kısa bir süre kaldı. sürekli farklı içerikleri sızdıran Galaxy S8’de birçok yeni sızıntı geldi. Telefon şimdiye kadar çok fazla sızdırıldı ki, telefon hakkında bilmediğimiz pek birşey kalmadı. Fakat bu sızdırmalar, en net Galaxy S8 sızdırmaları arasına girdi. Şuana kadar baktığımızda neredeyse tüm sızıntıların doğru olduğu bir gerçek.

Telefonu güzel bir video ile sızdıran “Android Central” kanalı, cihazh akkında tüm merak edilenleri cevapladı. Bir önceki modellerde olduğu gibi lokasyona göre donanım elbette söz konusu oluyor. Duruma göre Qualcomm Snapdragon 835 ile Samsung Exynos 9 8895 çipsetten biri ile gelecek telefonda 3500mAh yer alıyor.

5.7mm inceliğe sahip olan cihaz 6.2 inç “Infinity Display” panale sahip geliyor. Çerçevesiz ekranı bulunan cihazın arka yüzünde parmak izi okuyucusu bulunuyor. Kamerası ise 12MP arkam kamera olarak bekleniyor.

S8 model akıllı telefon 29 Mart’ta New York’da düzenlenmesi beklenen özel bir basın toplantısı ile tanıtılacak. Aslında tanıtılacak pek bir şey kalmadı gibi.

https://youtu.be/lXmSPyEw9yo