Galaxy S8

Galaxy S8 Serisi İçin Yeni Kılıflar Tanıtıldı

Samsung’un en ilgi çeken serilerinden biri olarak öne çıkan Galaxy S8 akıllı telefonlarının yeni kılıfları ortaya çıktı. Bu kez Galaxy S8 ve Galaxy S8+ modellerinin korumasını sağlayacak olan resmi kılıflar şimdiden ilgi odağı oldu. İşte yeni kılıflar hakkında bilgiler.

Galaxy S8 akıllı telefonları özellikle ekran kısmında büyük oranda değişimlerle geldi. Ekranların yanlarında kavisli ekran sisteminin kullanılmış olması ve tam ekran teknolojisinin yer alması gibi detaylar bir hayli beğeni toplamıştı. Ekran kısmında çok daha başarılı bir model olan S8 serilerinin buna karşın korunmasının da bir hayli konuşulmaya başlandığını da biliyoruz.

Ekranların çok daha geniş olması, kullanıcıların mutlaka ekranlar için ekstra koruma almasına neden oluyor. Yeni seri akıllı telefonların ekranlarının korunmasını sağlamak adına ise yine çözüm Samsung tarafından geldi. Hem ekranların korunmasını sağlamak hem de genel olarak kasa koruması sağlamak adına yeni kılıflar duyuruldu. Hemen Galaxy S8 serisi için duyurulan yeni kılıflara bakalım.

Yeni Galaxy S8 Kılıfları

S8 modeli için duyurulan 3 yeni kılıf modeli bulunuyor. Bu kılıfların özelliklerine bakalım.

2Piece: Galaxy S8 akıllı telefon serileri için duyurulan ilk kılıf modeli 2Piece modeli olarak karşımıza çıktı. 2Piece kılıfları iki parçadan oluşuyor. Hem üst kısımda hem de alt kısımda köşeleri koruma adına yayınlanan kılıfların iki parçadan oluşması pek fazla göze hoş gelmiyor olsa da yeni seri koruma bakımından bir hayli başarılı olarak değerlendirilmekte.

Alcantara: 2Piece modelinden hemen duyurulan bir diğer kılıf ise Alcantara kılıfı oldu. Bu kılıfında Alcantara kaplamalı olduğunu ve tüm telefon yüzeyini kapladığını belirtelim. Düşmelere karşı koruma sağlayacağı belirtilen kılıfın görüntüsü de oldukça şık bir havaya sahip.

Clear View: Samsung’un aynı seriler içerisinde tanıttığı kılıflardan biri olan Clear View kılıfları stant özelliğine sahip ve ekranı da çevreleyen bir kılıf modeli. Ekranın kılıf içerisinde bile rrahat bir şekilde kullanılmasını sağlayan model en çok tercih edilecek olan serilerden biri olarak gösteriliyor. Son olarak tüm modellerin satışta olduğunu da ekleyelim. Yeni kılıf tanıtımını yukarıda bulabilirsiniz.