Galaxy S8 Renk secenekleri 1

Galaxy S8 Renk Seçeneklerine Yenileri Ekleniyor

Akıllı telefonların zirve modellerinden biri olan Galaxy S8 için yenileme çalışmaları devam ediyor. Bu kez Samsung, telefonlar için birbirinden ilgi çekici yeni renk seçeneklerini duyurdu. Galaxy S8 Renk seçeneklerine hangi yeni renkler eklendi? İşte detaylar.

Akıllı Telefon dünyasının en çok aranan markalarından biri olan Samsung’un bu sene çok iddialı olan yeni modeli Galaxy S8 serisiyle karşılaştık. Sanal asistan, yeni ekranlar, çerçevesiz tasarım gibi birçok detay yeni seri akıllı telefonların epey bir beğeni toplamasını sağlamıştı. Tanıtımla beraber en çok aranan modellerden biri haline gelen Galaxy S8 akıllı telefonlarının şimdi ise yeni renk seçenekleri konuşulmaya başlandı. Samsung’un resmi web sitesi üzerinden görücüye çıkardığı yeni renk seçenekleriyle beraber yeni seri bir kez daha gündem oldu.

Galaxy S8 Renk Seçeneklerinde Yeni Eklenen Alternatifler

Galaxy S8 Renk seçenekleri için yayınlanan görsellerle gelecek olan renk seçenekleri detaylı bir şekilde ortaya çıkmış oldu. Öncelikle üretim durumu nedeniyle Galaxy S8 ve Galaxy S8+ modellerinde yeni renkleri biraz daha farklı uygulayacağını açıklayan Samsung, Galaxy S8 modeli için 3 yeni renk seçeneği, Galaxy S8+ modeli için şimdilik 2 yeni renk seçeneği sundu. Galaxy S8 Renk seçeneklerine gelecek olursak, bu noktada ilk dikkat çeken bataklık altın sarısı rengi oldu.

Galaxy S8 Renk seçenekleri

Samsung’un her seride kullandığı altın sarısının biraz daha koyulaştırılmış tonu olarak gösterilen yeni renk seçeneği en şık gösterilen seçimlerden de biri olacak gibi. Bunun dışında telefona buz golü mavisi ve füme mor gri seçenekleri ekleniyor. Galaxy S8+ modelinde ise sadece bataklık altın sarısı ve füme mor gri renk seçenekleri oldu. Galaxy S8 Renk alternatiflerine eklenen yeni modellerin çıkışı içinde açıklamalar yapıldı.

Galaxy S8 Renk Alternatifleri Ne Zaman Değişiyor?

Yapılan açıklamaya bakacak olursak yeni renk seçenekleri için üretim başlamış durumda. Şimdiden üretime geçen Samsung’un Galaxy S8 Renk seçeneklerine yeni eklenen modelleri şu an için her bölgede satışa çıkaramayacağı da belirtiliyor. Yeni renk seçeneklerinin ülkemize ne zaman geleceği konusunda da henüz resmi bir açıklama yapılmış değil.