Galaxy S8 kampanyasi

Galaxy S8 İçin Yeni Bir Kampanya

Akıllı telefon dünyasının amiral gemisi markalarından biri olan Samsung geçtiğimiz günlerde merakla beklenen yeni seri akıllı telefonlarını yayınladı. Akıllı telefon dünyasının en çok merak edilen serilerinden biri olması nedeniyle çıktığı günden bu yana gündemden düşmeyen Galaxy S8 akıllı telefonları için sürekli olarak yeni haberlerde gelmeye devam ediyor. Şimdi ise Galaxy S8 akıllı telefonları yeni bir kampanya ile gündemde. İşte kampanyanın detayları.

Galaxy S8 akıllı telefonları müthiş özelliklerle yayınlandı. Yeni seri akıllı telefonların sanal asistanları bunun yanında, donanım özellikleri, kamera yenilikleri gibi birçok detay Galaxy S8 akıllı telefonlarını öne çıkarmayı başarmış durumda. Tüm bu özelliklerle beraber akıllı telefonların satış fiyatlarının da standart serilerden biraz daha yüksek olduğunu söylemek gerekiyor.

Üst segment akıllı telefonlar arasında yer alması zaten bu akıllı telefonların fiyatının yüksek olacağını göstermekte. Fakat satışlarını arttırmak isteyen Samsung fiyat politikalarında da zaman zaman değişikliklere gidiyor. Özellikle son dönemde markanın fiyat konusunda ciddi adımlar attığını gördük. Ülkemizde de 500 liraya yakın bir indirim alan akıllı telefonların son olarak ise yeni bir kampanya haberleri ortaya çıkardı. Bu kez akıllı telefonların fiyatları konusunda değil akıllı telefonları tercih eden kullanıcılar için kampanya söz konusu. Peki yeni kampanyanın detayları neler?

Galaxy S8 İçin Ek Aksesuar ve Netflix Üyeliği

Yeni kampanya sonrasında Galaxy S8 akıllı telefonlarını tercih eden kullanıcılara Samsung özel bir aksesuar hediye ediyor. Hem clear view standing adı verilen özel bir stant kılıf hediyesi ile gelen akıllı telefonların hem de 64 GB değerinde SD kart hediyesi bulunuyor. İki yeni donanım eklentisinin sunulduğu kapmaya da ayrıca özek bir hediye daha var.

Galaxy S8 kampanyası

Samsung’un yaptığı açıklamaya göre Galaxy S8 satın alarak kampanyaya dahil olan kullanıcılara ekstra olarak 6 aylık en güncel servislerden biri olan Netflix servisinin üyeliği hediye ediliyor. 6 ay için pro olarak tüm uygulama özelliklerinden yararlanmanız elde ediliyor. Bununla beraber yeni kapmayanın son detayı ise AKG kablosuz kulaklıkları. Galaxy S8 kampanyasına dahil olursanız AKG kablosuz kulaklıklarında 50 dolara yakın indirim kuponu da kazanıyorsunuz.

Kampanya Şartları Neler?

Galaxy S8 kapmayasına dahil olmak için yapmanız gereken ise 16 Mayıs tarihinden önce telefonları satın almak. Ayrıca telefonunuza yine 16 Mayıs tarihinden önce Shop Samsung uygulamasını indirmek. Bu işlemlerini yerine getiren kullanıcılar kampanya dahilinde tüm hediyeleri almış oluyor. Yeni kapmayanın detayları bu şekilde.

Galaxy S8 akıllı telefonlarında satış artışı sağlamasına kesin gözüyle bakılan yeni kampanyaların ne kadar yüksek derece de etkili olacağı ise merak konusu. Fakat Galaxy S8 akıllı telefonları için bir yandan da yeni kampanyaların gelmeye devam edeceği de belirtiliyor.