Galaxy S8 Active 1

Galaxy S8 Active Görselleri Paylaşılmaya Devam Ediyor

Dayanıklılığıyla dikkat çeken Galaxy Active serilerine bir yenisi daha ekleniyor. Bu kez Samsung yeni amiral gemisi modeli için Galaxy S8 Active serisini hazırlamaya başladı. Son olarak telefonların görselleriyle ilgili olarak paylaşımlar yapıldı. İşte detaylar.

Samsung’un IP68 sertifikasına geçiş yapmasından sonra neredeyse hemen her yeni akıllı telefon modeli suya ve toza karşı korumalı olarak gelmeye başladı. Fakat teknoloji devinin sadece bu sertifikayla sınırlı kalmayacağı ve dayanıklılıklarıyla ön plana çıkan yeni telefonlar geliştireceğinin haberleri de gündem olmuştu.

Bu haberlerin ardından Active serilerini piyasaya sürmeye başlayan Samsung, özellikle Samsung S7 Active modelinde bir hayli başarı elde etti. Tüm bu haberlerin ardından şimdi ise yenilenmiş Galaxy S8 Active modelinin bilgileri ortaya çıkmaya başladı. Bu kez dayanıklılıklarıyla öne çıkacak olan yeni seri akıllı telefonların görselleri ortaya çıktı. S8 Active modelinin görsellerinin paylaşılmasından sonra ise yeni modelin tasarımlarının nasıl olacağı da görüntülenmiş oldu.

Galaxy S8 Active

Galaxy S8 Active Ne Kadar Dayanıklı Olacak?

İlk bilgilere bakacak olursak telefonların Galaxy S8 Active modeli bu kez seriye ekstra bir dayanıklılık getirecek. Öncelikle telefonların sistemsel olarak aynı kalacağını belirtelim. Sistemsel olarak değişikliğe gitmeyecek olan Samsung’un tasarımda ise dayanıklılığın artırılması için köklü değişiklikler bulunuyor. Özellikle çerçevesi bulunmamasıyla ünlenen yeni ekranlar Galaxy S8 Active modelinde değişiyor ve ekranlarda sadece düz bir panel kullanıldığı görülüyor. Bu şekilde gelen fiziksel etkilere çarkı koruma sağlaması açısından çerçeveye de sahip olan modelin maksimum dayanıklılık sağlarına uyum sağlayacağı da zaten bilinen bir gerçek.

Galaxy S8 Active serisinin dayanıklılık konusunda öne çıkacak detayının ise düşmelere karşı koruması olacağını belirtelim. Zaten suya ve toza karşı dayanıklı olan Galaxy S8 modelinden farklı olarak S8 Active serisinde düşmeye karşı korumasının artırılacağı belirtiliyor. Yeni seri akıllı telefonlarda başka ne gibi sistemlerde değişim olacak? Telefonların dayanıklılığı arttırmak için sistem özelliklerinden vazgeçilecek mi? Bu soruların cevaplarını bulmak için ise Galaxy S8 Active tanıtımını beklemek gerekiyor. Şu an için sadece yayınlanan görseller kadar, doğrulanmamış bilgiler elde edilmiş durumda.