Samsung Galaxy Note 9

Galaxy Note 9 kullanıcıları, ekran kenarındaki ışık sızıntısından şikayetçi

Birçok Galaxy Note 9 kullanıcısı, telefon ekranının kenarından ışık sızdığını paylaştı. Sorun, ekranların değiştirilmesini gerektirebilir.


Samsung’un yeni amiral gemisi Note 9, Güney Koreli üreticinin sembolleşmiş ekran kavisinden ötürü kullanıcılardan şikayet gelmesine neden oldu. Samsung müşterileri, ekranın kavisli kısmından ışık sızdığını dile getirdi. Telefonun kullanımı sırasında göze çarpan ve kavisin kırılmış gibi görünmesine neden olan bu ışık sızıntısı, forumlardaki paylaşımlara göre birçok Note 9 modelinde mevcut. Ancak tüm modellerin bu sorundan etkilendiği de söylenemez.

Ekran kenarından ışık sızmasının nedeni hakkında birçok farklı tahmin mevcut. Bazıları ekranın biraz kısa kalmış olabileceğini, bazıları ise ışığın bir şekilde ekran içerisinden yansıyor olabileceğini söylüyor. Sorunun kaynağı ne olursa olsun, yazılım güncellemesinin yardımcı olamayacağı ve sorundan muzdarip kullanıcıların cihazını değiştirmek zorunda kalacağı tahmin ediliyor. Samsung, henüz bu soruna ilişkin bir açıklamada bulunmadı.

Kaynak