Galaxy Note 8in S Pen kalemi son yapilan sizintiyla goruldu

Galaxy Note 8’in S-Pen kalemi son yapılan sızıntıyla görüldü

Galaxy Note 8’in S Kalemi olduğu iddia edilen yeni bir görsel sızıntı meydana geldi. Yeni Note 8’in S-Pen’i bir önceki model Note 7’nin kalemine benziyor!

Galaxy Note 8’in S Kalemi olduğu söylenen iki resim Çarşamba günü çevrimiçi olarak ortaya çıktı ve Galaxy Note 7 ile gönderilen kalemle nispeten benzer bir kalem görülüyordu. Yukarıda görülebilen fotoğraflar, Samsung’un Yeni sızdırılmış kalemi yalnızca öncülünden biraz daha uzun gibi duruyor ve aksi taktirde fiziksel bir düğmenin yerleştirilmesi ile özdeş bir tasarıma sahip olduğu için 2016 S Kalem ile ilgili olarak radikal bir tasarım değişikliği yapmak istemiyor .

Haziran ayının sonlarından bir rapora göre , Galaxy Note 8 ile birlikte gönderilen S Pen, önceki kalemle karşılaştırıldığında daha geniş kapasiteler sunacak ve daha fazla basınç seviyesini destekliyor ve buna ek olarak çok yönlü mobil yazılımlarla tamamlanıyor. Diğer şeylerin yanı sıra, yeni S Pen’in, para birimi dönüştürme ve tercümeyi kolaylaştırabileceği söyleniyor; muhtemelen, kullanıcılara metin seçimlerini yaptıktan sonra değiştirip işlemek için işlevsel kısayollar sağlıyorlar. Endüstrinin içerdekileri, daha önce, Galaxy Note 8’in her zaman açık gösteriminin (AOD) dijital yapışkan notaları destekleyeceğini ve böylece S Kalemini kılıfından çıkarmanıza ve gerçek cihazın kilidini açmadan ekranda çizime başlamasına izin verdiğini iddia etti.

Galaxy Note 8in S Pen kalemi son yapılan sızıntıyla görüldü

Note 8 bu sefer iddialı geliyor!

Galaxy Note 8 olarak, tasarım açısından Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus’a nispeten benzer olması beklenir En son sızıntı güvenilir kaynaklardan Güney Koreli orijinal ekipman üreticisi tarafından geldi. Bu cihaz, alışılmadık 18.5: 9 en-boy oranına sahip olan bir Infinity Screen ile donatılmıştır. Dışında olan diyagonal 0.1 ya da 0.2 inç uzun bir gösterge panelinin sahip olmaktan Galaxy S8 sırası ve Galaxy Not 8 arasındaki tek görsel fark, önceki söylentilere göre, ikinci bir miktar daha dikdörtgen tasarım olmalıdır. Yaklaşan cihaz Samsung geçtiğimiz günlerde phablet Ağustos ayı sonlarında açıklanacakken, RAM 6GB ve depolama alanı en az 64 GB bekleniyor.