note 8 1

Galaxy Note 8’in fiyatı iPhone 7 ve S8 Plus’tan bile pahalı olacak

Son gelen bilgilere göre Note 8 almayı düşünen kişilerin ceplerine bir miktar daha para koyarak satış yoluna gitmesi beklenebilir. İşte tüm detaylar…

Samsung Galaxy Note 8 hakkında her geçen saniye yeni sızıntılar geliyor. Bu sızıntılardan bazıları sevindirici içerik sunarken bazısı kötü durumlar içerebiliyor. Son gelen haber ise üzecek yönde oldu. Samsung’un parmak izi sensörünü ekrana entegre edecek olan teknolojinin Note 8‘e yetişemeyeceği ve bu bakımdan diğer modeli beklememiz gerekeceğini söylemiştik. Şimdi ise cihazın daha pahalı bir fiyatla geleceğini belirtelim.

Note8

Note 8’in fiyatı hepsinden pahalı!

Bir web sitesinin internet ortamında yayınladığı Kore merkezli habere göre bir Samsung Electronics yöneticisi, başlangıç seviyesi olan 64GB’lık Note 8’in fiyatının 1.100 dolar olacağını ifade etmiş. Bu bakımdan bu fiyat doğruysa eğer iPhone 7 ve S8 Plus‘tan ciddi derecede pahalı olarak geliyor. Elbette 128GB’lık modeli daha pahalı olarak geliyor.

Site’de yayınlanan bilgilere göre bu fiyat artışının sebebi ek bileşen veya özelliklerden dolayı olduğunu söylese bile hangi parça veya hangi bileşen olduğu ne yazık ki açıklanmış değil. Son olarak Osen, Galaxy Note 8’in microSD desteği sunacağını belirtmiş ve 26 Ağustos’ta cihazın piyasaya çıkacağı iddia edilen bilgiler arasında.