Galaxy Note 8 ve Galaxy S8in panelleri bircok detayi gosterdi 1

Galaxy Note 8 ve Galaxy S8+’ın panelleri birçok detayı gösterdi!

Galaxy Note 8 hakkında birçok sızıntı henüz daha gelmeye devam ederken, Twitter’da bir fan hesabı kısa süre önce Note 8 ve S8+ modellerine ait ekran panellerini birlikte gösterdi. Bunun yanı sıra Note 8 için çıkış tarihi gibi bazı detaylarda paylaşıldı!

Samsung Galaxy S8+ ve Note8’e ait olduğu söylenen cam paneller birlikte Twitter üzerinden paylaşıldı. Paylaşılan görsellere baktığımızda Note 8’in ekran boyutunun S8 modelinden daha büyük olacağı hemen anlaşılıyor. Note 8‘de şimdiye kadar gelen bilgilerden yola çıkacak olursak 18:5:9 Super AMOLED ekran olacağı bekleniyor. Ancak görselde Note 8’de kavisli köşenin olmayacağını işaret ediyor.

Note 8 Teknik Detaylar!

Galaxy Note 8 2960 x 1440 piksel çözünürlükte ve 6.3 inç’lik Infinity Display ekran teknolojisine sahip olacak. Bunun yanı sıra gücünü Exynos 8895‘den alırken destek olarak 6GB RAM kullanacak. Kamerası ise 3X optik zoom destekli olurken 12+13MP çift kamerayla geliyor. Ön kamerası ise 8MP olacak. Batarya kapasitesi 3500mAh olurken S-Pen ve Android 7.1.1 ile kutusundan çıkacak. Suya karşı sertifikası olan IP68 korumasına sahip.

Galaxy Note 8 ve Galaxy S8ın panelleri birçok detayı gösterdi

Galaxy Note 8 Tanıtım Tarihi!

Gelen tüm veriler Note 8’in 23 Ağustos günü tanıtılacağı ve Eylül ayında raflarda yerini alacağını gösteriyor. Ülkemizde satışa çıkması ise Ekim ayı gibi bekleniyor.