note 8 fiyat 1

Galaxy Note 8 fiyatıyla iPhone’a rakip olabilir

Samsung Galaxy Note 8 hakkında her geçen gün artık sızıntılar bir hayli artmaya başladı. Son olarak ise Note 8’in fiyatı şimdiye kadarki Samsung’un satışa çıkaracağı en pahalı ürün olarak geliyor.

Kısa süre önce tasarımı net bir şekilde gördüğümüz Note 8 Prototip sızıntısından sonra Galaxy Note 8 için yeni sızıntıların gelmesi artık bizleri şaşırtmıyor. Çok kısa bir süre önce yayınlanan bir rapora baktığımızda Samsung’un bu zamana kadarki en pahalı ürünü Note 8 olacak. Kaynakların sunmuş olduğu verilere bakıldığında Note 8’in fiyatı 999 Euro olacak gibi duruyor. Galaxy S8 fiyatı 799 Euro düşünülürken 725 dolara satışa çıkmıştı. Bu bakımdan Note 8’in de 925 dolar civarında olması bekleniyor.

Elbette S8 modelinin fiyatının üzerinden yola çıkılacak olursa Note 8 en düşük 4.450 TL‘den gelecek. 6.3 inç ekrana sahipr olması beklenen Note 8’in S8 Plus ile benzerlik sunduğu noktaların oldukça fazla olması bekleniyor.

note 8 2

Galaxy Note 8’i Özel Kılan Ne?

Aslında cihazı özel kılan birçok etmen bulunuyor. Note 8’in S-Peni oldukça gelişmiş bir şekilde geliyor. Ayrıca Snapdragon 836 ile gelecek olan modelde 6GB RAM olacak artık kesin gibi. Tüm bunların yanı sıra daha önceki sızıntı prototip modelinde yatay çift kameraya sahip olacağı görülmüştü. Her ne kadar çıkış tarihi kesinleşmemiş olsa bile Ağustos sonu ve Eylül ayı içerisinde en geç tanıtılması bekleniliyor.