Galaxy Note 8

Galaxy Note 8 Akılı Telefonları Yavaş Yavaş Ortaya Çıkıyor

Akıllı telefon dünyasının en ünlü markalarından biri olan Samsung, kısa bir dönem içerisinde ardı ardına yeni akıllı telefon modellerini piyasaya sürmeye başladı. Öncelikle Galaxy S8 akıllı telefonlarıyla piyasadaki yerini alan markanın şimdi ise bir başka amiral gemisi olan Galaxy Note 8 telefonlarının hazırlıkları başladı. İşte detaylar.

Galaxy Note 7 serisinde yaşanan sorun Samsung’un tarihinde ilk defa ortaya çıkmış olan bir sorundu. Note 7 serisi hem isim açısından hem de maddi olarak markanın ciddi şekilde zarar görmesine neden oldu. Tabi her ne kadar akıllı telefon alanında en büyük talihsizliklerden biri olarak gösterilse de Samsung bu süreci de oldukça başarılı bir şekilde aştığını da söylemek yanlış olmaz. Çok kısa bir süre içerisinde bu zararı karşılayan markanın tüm bu süreçten sonra Galaxy S8 akıllı telefonlarıyla piyasaya hızlı bir giriş yapması ve tekrar beklenen rekorları bir bir kırması Samsung’un talihsizlikleri unutturmasını sağladı.

Tüm bunlarla beraber bir yandan da markanın Galaxy Note 8 akıllı telefonları üzerinde çalışmalar yaptığını biliyoruz. Note serisini yeniden öne çıkaracak model olarak gösterilen Galaxy Note 8 serisi hakkında ise sürekli olarak yeni detaylarda ortaya çıkıyor. Son gelen haberlerde yeni seri akıllı telefonların bir kez daha çıkışını doğrulamakta.

Galaxy Note 8 Yılın İkinci Yarısında Gelebilir

Galaxy Note 8 akıllı telefonları için ilk detay Samsung Galaxy S8 lansmanlarında ortaya çıktı. Samsung yetkililerinin lansmanda yaptıkları açıklamalarda genelde Galaxy S8 telefonu hakkında öne çıkaran detaylar paylaşıldı. Fakat tanıtımda yer alan bazı açıklamalar dikkatlerden kaçmadı. Özellikle yılın ikinci yarısında yeni amiral gemisi ifadelerinin kullanılması Galaxy Note 8 akıllı telefonlarının çalışmalarına devam edildiğini gösteriyor.

Galaxy Note 8

Yeni model ne kadar başarılı olacak bunu şimdiden söylemek oldukça zor. Kesin olan bir şey varsa o da Samsung’un bu seride Note 7 serisinde yaşanan sorunları tamamen unutturup Note serisini bir kez daha lider serilerden biri yapacağı.

Galaxy Note 8 Ne Zaman Gelir?

Telefonun ne zaman çıkış yapacağı ise en çok merak edilen sorular arasında. Birçok markada olduğu gibi amiral gemilerini belli tarihlerde piyasaya çıkaran Samsung’un ana amiral gemisi olan S serisinin son modeli henüz yeni piyasaya çıktı. Bu nedenle markanın ikinci amiral gemisi modelinin en erken yılın ikinci yarısında gelebileceği belirtiliyor. Bu konuda tek yetkili olan Samsung’un çıkış tarihi ve en önemlisi yeni özellikleri için nasıl açıklamalar yapacağı merakla bekleniyor.