Galaxy Note 20

Galaxy Note 20 Ekranı Kocaman Olacak!

Samsung’un yakın zamanda sunacağı Note modelleri ile ilgili detaylar ortaya çıkıyor. Son İddia’lara göre Galaxy Note 20 ekran boyutlarını artırmaya başlıyor.

Galaxy Note 20 için olası ekran boyutu

Galaxy Note 20 modeli özelinde bu yıl 6.7 inç büyüklüğüne sahip bir ekran ile geleceği sızan bilgiler arasında yer alıyor. Farklı bir iddia’ya göre ise  Galaxy Note 20 Plus modelinin ekran boyutunun ise 6.9 inç olacağı söyleniyor. şayet bu iddialar doğru ise Samsung’un Note 20 modelleri için ekran boyutlarını artırıyor demektir.

Bizce Ekran Boyuıtu Ne Olur?

Samsung Galaxu S20 Ultra modelinde kullanılan ekran boyutu 6.9 inç; Note 20 için ise Ultra olan bu isim Plus olarak değişecektir. Ekran boyutu seviyesi ise  6.9 inç’e çıkması olası. Gelecek olan ekranın bir önceki nesline göre daha da artırılmış ekran ile karşılaşabiliriz.

Bir değişiklikte S Pen konumlandırmasının ise daha önce cihazın sağ bölümünden, sol bölümüne taşıması yönünde. Bu detayı gösteren CAD çizimleri daha önce sızmıştı.  Yeni note modelinin Ağustos 2020’de duyurulacaktı. Ancak yaşanan gündemden dolayı ertelenmesi söz konusu olabilir. Şimdi sizi Galaxy Note 20 için yayınlanan konspet video’su ile baş başa bırakalım.

Galaxy Note 20 İçin Konsept Tasarım Videosu