Galaxy Note 10 Haberler 1

Galaxy Note 10 İçin Pil Hayal Kırıklığı Yaratabilir

Samsung Galaxy Note 10‘un bataryası hakkında çokça konuştuk. Ancak yeni bir raporda, herkesin umduğu önemli bir özellik ile gönderilmeyeceği öne sürülüyor.

XDA Geliştiricisi Max Weinbach, Samsung’un Galaxy Note 10’da 25W şarj etmeye devam etmeye karar verdiği hafta sonu boyunca tweet attı. Weinbach’a göre Galaxy Note 10 yerine Samsung’un 45W şarjını Galaxy A90’a daha hızlı getireceği bildiriliyor.

45W Şarj Etmeyi Ümit Edenler İçin Kötü Bir Haber

Bu şarj seçeneğiyle, Galaxy Note 10’u geleneksel şarj teknolojilerinden çok daha hızlı bir şekilde ilerleyecektir. Ancak gelecek net bir şekilde daha hızlı şarj olacağından, Samsung’un amiral gemisi cihazındaki bu yeni özelliği sergileyeceği ve bu yaz başlamayı planladığı bildiriliyor.

Galaxy Note 10 Batarya

Şirketin Galaxy A90’daki 45W şarj seçeneğini bir araya getirme konusundaki bariz kararı, ilk bakışta biraz uzakta görünebilir. Ancak daha fazla inceleme, bunun olması için iyi bir neden ortaya koyuyor.

Galaxy Note 10 Batarya Özellikleri

Samsung, yeni özellikleri bir araya getirmek ve zaman içinde nasıl performans göstereceklerini görmek için bunları kullanır. Başka bir deyişle, Samsung A90’ı 45W şarj cihazı için bir test alanı olarak kullanıyor olabilir ve eğer iyi çalışıyorsa, şirket onu gelecekteki cihazlara getirecektir.

Muhtemelen, 45W şarjın işe yaraması durumunda, şirketin bunu gelecek yıl üzerinde çalıştığı bildirilen Galaxy S11‘e getirmesi bekleniyor.

Bununla birlikte, Weinbach’ın kaynağının raporda kim olduğu ve kişinin Samsung’un planları hakkında tam bilgi sahibi olup olmadığı belli değil. Sonuçta bu yaz, şirketin bir sonraki amiral gemisini tanıttığından emin olacağız.