Galaxy Note 10 Ses 1

Galaxy Note 10 Ekrandaki Ses İçin Rapor Edildi

Çağrıyı kolaylaştırmak için kulaklık kullanmak yerine, Samsung bunun yerine ekrana gelen bir sese dönüşüyor, seri Samsung sızıntısı Ice Universe’den yeni bir sızıntı olduğunu öne sürüyor. Bu sızıntı, görünüşte Galaxy Note 10 için bir ekran kapağını işaret ediyor. Bir kamera için tek bir delik gösterir, ancak kulaklık için hiçbir şey göstermez. Ayrıca, ekranın tepesinde bir kulaklığa yer açan bir gravür de yoktur.

Galaxy Note 10 Ses Özelliği

Kulaklık yoksa, cihazı arama yapmak ve almak için nasıl kullanırsınız? Geçen yıl boyunca, Samsung’un sergilenen sesle ilgili düşüncelerini duyduk ve şirket bu özelliği 2018’de Çin’deki Samsung OLED Forumunda sergiledi.

Galaxy Note 10 Ses

Ekrandaki sesin çalışmasını sağlamak için, ekranda sesi kulağınıza taşımak için bir titreşim teknolojisi kullanılır. Samsung, bu yılın başlarında Galaxy M40 cep telefonuna getirdi, ancak SamMobile’e göre, bir kulaklıkta beklediğiniz tür ses ve ses kalitesini sağlamadığını söyleyen kullanıcılar tarafından eleştirildi.

LG G8, arama yapmak için iyi bulduğumuz ancak müzik dinlemek için en iyisi olmadığını belirlediğimiz Crystal Sound OLED adlı benzer bir özelliğe sahip. SamMobile, Samsung’un 2 kanallı ses sağlamak için ekrandaki sesi geleneksel bir hoparlörle eşleştirmeye karar verebileceğini söylüyor.

Eğer ekran teknolojisindeki sesin umduğu gibi çalışmadığını tespit ederse Samsung’un Galaxy Note 10’unda bir kulaklık sunması hala iyi bir şans. Galaxy Note 10’un 7 Ağustos’ta bir New York City etkinliğinde başlanacağı bildiriliyor. Tüm en son haberler için Galaxy Note 10 söylentilerimizi ve sızıntılarımızı kontrol ettiğinizden emin olun.