j2-pro-2018

Galaxy J2 Pro 2018 Gelecek Yıl Satışa Sunulacak!

Samsung tarafından üretilen ve geçtiğimiz günlerde ilk görüntüleri ortaya çıkan Galaxy J2 Pro (2018) modeli gelecek yılın ilk çeyreğinde resmi olarak tanıtılacak.

Giriş seviyesi akıllı telefonların arasında yer alan model oldukça sade bir tasarıma sahip. Ekonomik açıdan oldukça uygun bir fiyatla gelmesi beklenen model Türkiye’nin de aralarında bulunduğu 35 ülkede satışa sunulacak. Yeni yılda oldukça yüksek bir satış potansiyeli beklenen model özellikleri ile de geçtiğimiz yıllarda çıkan modellerden bir tık önde.

Ön yüzünde sade bir fiziksel home tuşu bulunan telefonda parmak izi okuyucusu bulunmayacak. 5 inçlik ekranı ile normal bir ekran boyutu sunan telefonda 1.4 GHz’lik Snapdragon 430 işlemci yer alacak. 2 GB Ram’a sahip olacak olan telefon Android 7.1.1 işletim sistemi ile gelecek. İlerleyen dönemlerde Android 8.0 güncellemesi alacağı da gelen bilgiler arasında.

Galaxy J2 Pro 2018 Oldukça Uygun Bir Fiyata Sahip Olacak!

2018 Galaxy J2 Pro’nun en dikkat çeken yönü kuşkusuz fiyatı olacak! Oldukça uygun bir fiyata satışa sunulacağı düşünülen modelde çift sim yuvası yer alacak. Günlük kullanım için oldukça ideal özelliklere sahip olacak olan telefon 2018 yılının başlarında tanıtılması ve ilerleyen süreçte piyasaya sürülmesi bekleniyor.