Galaxy Fold Siparis 1

Galaxy Fold: Samsung Ön Siparişlerin İptalini Sunuyor

Samsung, ilk Galaxy Fold ile ekran sorunları nedeniyle daha fazla gecikme bekliyor. Şimdi, Samsung, cepten yapılan harcamaların geri ödemesi ile birlikte geri ödeme için Galaxy Fold’a ön sipariş veriyor. Katlanabilir telefona halen sahip olmak isteyen müşterilerin siparişini tekrar onaylamaları gerekiyor.

İlk Katlanabilir Telefon Ertelenmişti

Samsung’un ilk Galaxy Fold endüstrisi şimdiye kadar küçük bir neşe veriyor. İlk olarak, Galaxy Fold, tartışmalı bir etkileyici eylemi nedeniyle birçok olumsuz başlığı kabul etti. Bundan kısa bir süre sonra, Samsung telefonlarının olgunlaşmamış katlanan ekranını eleştiren satırlarda eleştirildi. Sonunda, Samsung, Güney Korelilerin ilk katlanabilirliği için piyasaya sürmeyi erteledi.

Galaxy Fold Sipariş

Samsung Galaxy Fold: Ekran Problemleri

Görünüşe göre, Samsung kısa sürede ekran sorunlarını çözemeyecek ve bu nedenle ön sipariş sahiplerine satış öncesi iptallerini sunuyor. Samsung Galaxy Fold müşterileri, Samsung’un Galaxy Fold siparişlerinin yeniden onaylanmasını istediğine dair bir bildirim yer aldı.

Samsung Galaxy Fold ürününü bir ön siparişin parçası olarak rezerve eden ön siparişcilerin şimdi siparişlerini 31 Mayıs’a kadar onaylamaları gerekiyor. Galaxy Fold bu tarihe kadar müşteriye teslim edilemezse ve Samsung sipariş onayı yoksa, ön sipariş otomatik olarak iptal edilecek.