Galaxy A90 1

Galaxy A90 Snapdragon 855 Ve 5G Desteği İle Gelecek

Geçen hafta, Samsung’un yayınlanmamış Galaxy A90’ın yeni Galaxy R serisinin bir parçası olarak piyasaya çıkacağına dair bir rapor yayınlandı. Görünüşe göre, pazarlama adlarını iç kod adlarıyla karıştıran kaynaklardan bu sadece bir yanlış anlaşılma oldu. Galaxy A90, sonuçta gerçektir ve diğer Galaxy A akıllı telefonlarına mutlak hakim olacak. Telefon cihazının isimlendirilmesine ilişkin açıklama getiren aynı rapor, telefon cihazıyla ilgili bazı ayrıntıları da paylaştı.

Galaxy A90

Galaxy A90 Teknik Özellikler

Rapora göre, Galaxy iki modelde gelecek SM-A905 ve SM-A908 olarak. İlk akıllı telefonun 4G sürümü olacak. 6.7 inç ekran, ekran parmak izi tarayıcı, 48 MP + 12 MP + 5 MP çözünürlükte üçlü arka kamera kurulumu ve “Tilt OIS” adı verilen yeni gizemli özel bir özelliği olacak.

SM-A908, 5G destekli değişken olacaktır. Aynı ekranla FP tarayıcıyla, ancak biraz farklı bir 48 MP + 8 MP + 5 MP arka kamera kurulumuyla birlikte gelir. Yeterince ilginç olan, her iki model de amiral gemisi yonga seti Snapdragon 855 ile gönderilecek. Galaxy A serisi arasında ilk olacak ve varlığı Galaxy A90’ı Galaxy A akıllı telefonlarının kralı yapacak.

İlk söylentiler, Galaxy A90’ın uygun bir amiral gemisi olarak gönderilebileceğini gösteriyordu. Fiyat bağlı olarak, yakışıklı Xiaomi ve Oppo gibi iyi bir rakip olacaktır. Ancak, Samsung’un bu özel telefonu nasıl fiyatlandıracağını görmemiz gerekiyor. Samsung bunu uygun bir cihaz yapmayı başarırsa, pazara ulaşmak için ucuz 5G akıllı telefon olabilir.