Galaxy A50 Guncelleme 1

Galaxy A50 Gece Modunu Alıyor

Samsung Galaxy A50 şu anda harika bir orta seviye cep telefonu ve son fiyat düşüşünden sonra bu çok daha fazla. Ancak buna daha fazla cazip katacak şey, telefon cihazına yeni özellikler getiren yeni güncellemedir. Ürün yazılımı sürümü A505FDDU2ASF2 olan Haziran güvenlik düzeltme ekiyle gelen OTA güncelleştirmesi. Güncelleme, Twitter’daki bir kullanıcı tarafından, yeni özellikleri ve değişikliklerin farkına vardığını bildirmiştir.

Galaxy A50

Galaxy A50 Güncelleme Özellikleri

Yeni özellikler arasında daha düşük ışıkta fotoğraf çekimi için bir gece modu ve süper yavaş video kaydı bulunmaktadır. Dahası, QR kod taraması da yakın zamanda Galaxy Note 9 ve Galaxy S10’a aktarılan bir özellik olan Bixby Vision olmadan da mümkün. Yukarıda belirtilen özellikler güncellemeden sonra bile bir şekilde görünmüyorsa, kullanıcılar kamerayı sıfırlamayı denemelidir. Bu, önce kamera uygulamasını açarak, ayarlara gidip listenin altındaki Sıfırlama ayarlarına basarak yapabilirsiniz.

Şubat ayında piyasaya sürülen Galaxy A50, 4 GB + 64 GB ana varyant için 18,490 Rs ile başlıyor ve ışıltılı bir kasanın içinde 6,4 inç (2340 x 1080 piksel) Full HD + Infinity-U Süper AMOLED ekrana sahip. İşlemcisi, Mali-G72 GPU’ya sahip Exynos 9610 10nm işlemcisidir. Telefonun arkasında 25MP f / 1.7 birincil sensörle üçlü kamera kurulumu var. Zaten 4.000mAh bataryadan Android Pie olarak çalışıyor.