Fortnite

Fortnite güncellendi, Bluetooth kontrolcü desteği geldi!

Fortnite yeni v7.30 güncellemesiyle beraber uzun zamandır beklenen Bluetooth kontrolcü desteğine mobil platformda kavuştu. Bunla beraber 60Hz ekran desteği de güncellemeyle beraber başladı.

Hem mobil hem de masaüstü oyuncuların en fazla sevdiği Fortnite, geri bildirimleri değerlendirerek sonunda mobilde Bluetooth kontrolcü desteğini getirdi. Güncelleme daha fazla detayın yer aldığını belirtelim.

Fortnite v7.30 güncelleme detayları!

Fortnite v7.30 güncellemesinde hem Android hem de iOS cihazlarında Bluetooth kontrolcü desteği sağlanmaya başladı. Android tarafında Gamevice, Razer Raiju, Moto Gamepad, Steelseries Stratus XL gibi pek çok kontrolcüye destek sunuluyor. iOS tarafında ise MFionaylı kontrolcüler destekleniyor. Kontrolcü bağlandığı zaman telefonda titreşim otomatik olarak kapatılıyor.

Diğer taraftan oyunda 60Hz ekran desteği de bu güncellemede başladı. Destek şimdilik Galaxy Note 9 modelinin ABD versiyonu, Huawei Honor View 20 ve Huawei Mate 20 X modelleri için sunuluyor. İlerleyen aylarda daha çok model listeye eklenecek.

Oyun içerisinde ise Chiller Grenade adında yeni bir dondurucu silah eklenmiş. Silah çarptığı düşman veya müttefik herkesin ve aracın yedi saniye yerde dönmesine sebep oluyor. Ayrıca Solid Gold adında yeni bir zaman kısıtlı etkinlik de ekleniyor. Bu etkinlikte kazanılan tüm silahlar Legendary olacak.