PC Optimizasyon 1

En İyi Ücretsiz PC Optimizasyon Yazılımları

Önemsiz dosyaları, geçici dosyaları, istenmeyen kayıt defteri girdilerini, vb. temizleyebilen Windows işletim sistemi için pek çok PC Optimizasyon aracı vardır. Sadece bu değil, ama bu PC Doktoru oyun performansını önemli ölçüde artırabilir. Yani, burada en iyi PC doktorların bazılarını listeledik.

PC Optimizasyon

iObit Advanced SystemCare

Bilgisayarınızı temizlemek için tek tıklamayla bir çözüm arıyorsanız iObit Advanced SystemCare sizin için en iyi seçim olabilir. iObit Advanced SystemCare, şu anda kullanabileceğiniz en iyi sistem optimizasyonu ve gizlilik koruma yazılımlarından biridir. Disk alanınızı boşaltırken gereksiz dosyayı temizleyebilir. Sadece bu değil, iObit Advanced SystemCare aynı zamanda gerçek zamanlı optimizasyon, gizlilik koruması, derin kayıt defteri temizliği konularında da uzmanlaşmıştır.

Piriform CCleaner

Piriform CCleaner, yazılımlar arasında lider PC Optimizasyon araçlarından biridir. CCleaner bir süredir orada ve şu anda milyonlarca kullanıcı tarafından kullanılıyor. Piriform CCleaner ile ilgili en güzel şey, bilgisayarınızda depolanan gereksiz dosyaları, önbellek dosyalarını taraması ve temizlemesidir. Sadece bu değil, Piriform CCleaner aynı zamanda uygulama artıklarını da kaldırabilir. Yani, Piriform CCleaner, şu anda kullanabileceğiniz en iyi başka bir PC doktorudur.

Ashampoo WinOptimizer

Ashampoo WinOptimizer, düşünebileceğiniz bir başka mükemmel ücretsiz PC Optimizasyon yazılımıdır. Ashampoo WinOptimizer ile ilgili en iyi şey, tek tıklamayla gereksiz dosyaları, tarayıcı çerezlerini, kötü amaçlı kayıt defteri girdilerini temizleyebilmesidir. Sadece bu değil, Ashampoo WinOptimizer program kalıntılarını tespit etmek için herhangi bir sürücüyü derin tarama seçeneği de sunmaktadır. Bunun dışında Ashampoo WinOptimizer, başlangıç optimizasyonu, sabit disk birleştirme, vb. birçok rutin bakım özelliğini de beraberinde getiriyor.