Tarayici Alternatifleri 1

En İyi Google Chrome Alternatifleri

Hepimiz çok iyi biliyoruz ki, teknoloji devi Google’ın tanınmış web tarayıcısı, elbette, en çok kullanılan tarayıcı olan Chrome’dan,% 60’lık bir tahmin kullanımıyla ilgili. Bunun başarısı, basitçe, aynı zamanda çok ilginç özellikler sunan basit, hızlı bir tarayıcı olması nedeniyledir. Ancak, bugün bu makalede size en iyi Google Chrome alternatifleri hakkında bilgiler paylaşacağız.

Tarayıcı Alternatifleri

Mozilla Firefox

Firefox tarayıcısı çok daha az kaynak harcadığı ve dikkate değer özelliklere sahip olduğundan şüphesiz en üst sıralarda yer almayı hak ediyor. Hafif bir tarayıcı olmasının yanı sıra, teknoloji devi Google Chrome’a çok benzeyen özelliklere sahip ve onu mükemmel bir alternatif haline getiriyor. RAM’i dert etmeden Chrome’dan daha fazla sekme açabilirsiniz.

Opera

Opera, benzer bir şey arıyorsanız, Chrome’a bir başka harika alternatif olabilir. Chrome gibi Opera da Chromium’u temel alıyor, bu yüzden özellikleri benzer. Opera hakkında en iyi şey, mükemmel bir tarama deneyimi yaşatırken, sistem kaynaklarını verimli bir şekilde yönetme yeteneğidir.

Safari

Eğer bir Mac bilgisayarı kullanıcısıysanız, varsayılan tarayıcınızın Safari olduğuna bahse gireriz. Bir Apple cihazınız varsa, diğer alternatifleri aramak yerine bu tarayıcıyı açıkça seçmelisiniz.

Maxthon

Maxthon, Chrome ve Firefox’ta karma olarak değerlendirilebilecek başka bir web tarayıcısıdır. En dikkat çekici şey, mükemmel uyumluluğu ve Cloud depolamasıdır. Tüm navigasyon verilerinin tüm cihazlarınızda senkronize edilebileceği şekilde tasarlanmıştır.

Avant

Avant, RAM kullanımını da çok iyi optimize eden bir tarayıcıdır. Özellikle, Windows işletim sistemlerinde daha az bellek tüketendir. Her sekme bağımsız olarak denetlenir, böylece herhangi bir komut dosyası tarayıcımızın askıda kalmasına neden olursa, kapatmak için işlem yöneticisini kullanabiliriz. Chrome tarayıcısını da içeren bir işlevdir.