Dünyanın en zengin 3. isminden çarpıcı Bitcoin yorumu: “Sonu çok kötü olacak”

Dünyanın en zengin 3. insanı olan Warren Buffett, Bitcoin ile ilgili açıklamalarda bulundu. Bitcoin’in ve diğer kripto para birimlerinin çok yakında kötü bir sonla karşılaşacağını söyleyen Buffett, şirketlerinden hiçbirinin bu alanda yatırım yapmadığını ve yapmayacağını da belirtti.

Berkshire Hathaway’in CEO’su Warren Buffett, Bitcoin ve diğer kripto para birimleriyle ilgili son derece dikkat çekici açıklamalarda bulundu. 80 milyar dolar civarındaki servetiyle dünyanın en zengin üçüncü ismi olan Warren Buffett, CNBC’ye verdiği röportajda Bitcoin’in çok kötü bir sona doğru ilerlediğini belirtti.

Hiçbir şekilde Bitcoin’e veya diğer kripto para birimlerine yatırım yapmadıklarını belirten Buffett, şirketlerinin gelecek dönemlerde de kripto paraya yatırım yapmayacaklarını söyledi.

Bitcoin

Bitcoin’e dolandırıcılık dediğim için pişmanım

Warren Buffett’ın sert Bitcoin açıklaması, JPMorgan’ın CEO’su Jamie Dimon’ın Bitcoin’e dolandırıcılık dediği için pişman olduğunu açıklamasından yalnızca bir gün sonra geldi. Dimon Bitcoin’in bir tür dolandırıcılık olduğunu söylemiş ve aynı Buffett gibi Bitcoin’in kötü ve hızlı bir şekilde çöküş yaşayacağını söylemişti. Şu an Bitcoin’in en ihtişamlı günlerini yaşadığını söylemek doğru olmaz, ancak hala 13.700 dolar seviyesinde bulunması oldukça büyük bir başarı. Bakalım Buffett da bu şekilde yanılacak mı.