Honor Magic Earbuds

Dış sesi artık Umursamayın! Honor Magic Earbuds Satışa Çıktı

Çevre gürültüsünü 32 desibele kadar ortadan kaldıran Honor’ın aktif gürültü engelleme teknolojisini barındıran ilk kablosuz kulaklığı Magic Earbuds, Türkiye’de satışa çıktı. İşte Honor Magic Earbuds’ın özellikleri ve fiyatı…

Huawei’nin alt markası olarak piyasada faaliyet gösteren Honor, Türkiye’de satışa sunduğu ürün gamına bir yenisini daha ekledi. Aktif gürültü engelleme teknolojisini bünyesinde barındıran Magic Earbuds, Türkiye’de satışa sunuldu.

Magic Earbuds, iki farklı mikrofona sahip ve Hibrit Aktif Gürültü Engelleme (ANC) teknolojisi ile 32dB’e (desibel) kadar çevre gürültüsünü engelleyebiliyor.

iki İleri beslemeli mikrofondan biri çevrede bulunan gürültüyü engellerken, diğer bir üçüncü mikrofon ise kullanıcının kulağındaki istenmeyen gürültüyü ortadan kaldırıyor. Böylelikle trafik, toplu taşıma, ofis, uçak gibi istenmeyen seslerin bulunduğu ortamlarda, kullanıcılar sadece dinlediği sesi alıyor.

Honor Magic Earbuds ile telefon görüşmelerini de yüksek kalitede yapılabiliyorsunuz. Gelen sesi hassas bir şekilde alan iki harici mikrofon, arka plan gürültüsünü kulağın içindeki sesi alarak yok eden bir iç mikrofon sayesinde, yoğun rüzgâr veya arka plan gürültüsü olan ortamlarda dahi ses, karşı tarafa net bir şekilde iletiliyor..

Honor Magic Earbuds 1

13 SAAT SÜREN PİL ÖMRÜ

Honor Magic Earbuds, Bluetooth 5.0 bağlantı teknolojisi ile destekleniyor.  Şarj kutusu ile birlikte bakıldığında toplam 13 saate kadar pil ömrü; yine şarj kutusu ile toplamda 10.5 saate kadar telefon görüşmesi ve 14.5 saate kadar müzik oynatımı yapabiliyorsunuz. Toplam ağırlığı ise 56.5 gram.

Dokunmatik kontrollere sahip olan Magic Earbuds, bu kontrolleri Huawei AI Life uygulamasıyla özelleştirilebiliyor. EMUI 10 üzeri işletim sistemi kullanan akıllı telefonlarla ise hızlıca eşleştilien kulaklıkta, akıllı sensörler kulaklığın takılı olup olmadığını anlayarak müziği durdurup tekrar başlatabiliyor.

“İnci Beyazı” ve “Mavi” renk seçenekleri ile sunulan Honor Magic Earbuds’ın Türkiye satış fiyatı ise 799 TL.