Cloudflare Uygulamasi 1

Cloudflare’in 1.1.1.1 Uygulamasına Ücretsiz VPN Geliyor

İnternet performansında ve güvenliğinde lider olan Cloudflare, 1.1.1.1 Warp uygulamasını açıkladı ve kullanıcılara her  iOS ve Android mobil uygulamasında her istek için daha hızlı, daha güvenilir, özel ve güvenli bir İnternet deneyimi sağladı.

Cloudflare, dünyanın en büyük ağlarından birini işletiyor. Bir yıl önce, dünyanın en hızlı halka açık DNS çözümleyicisini başlatmak için bu ağın gücünü kullandı: 1.1.1.1. Warp içeren 1.1.1.1 uygulaması, üçüncü taraf casusluğunu önlemek için tüm bağlantıların mobil cihazlar tarafından şifrelenmesini sağlar. Uygulama, Internet voltaj düşüşlerini ve gecikmeleri otomatik olarak atlayarak ve daha iyi performans için bağlantıları hızlandırarak mobil İnternetin güvenilirliğini artırmak için Cloudflare’nın global ağını kullanır.

Cloudflare

Proxy Pazarına Getiriyor

Cloudflare’nın 175’ten fazla veri merkezinden oluşan küresel ağı bu evrimin önemli kısmıdır. Bugün, Cloudflare dünyanın en bağlı ağlarından birini işletiyor ve doğrudan dünyanın en büyük mobil ağlarının çoğuna bağlanmasını sağlıyor. Cloudflare CTO’su John Graham-Cumming, “Cloudflare zaten en büyük ters proxy hizmetleri sağlayıcısı” dedi. “Warp ile 1.1.1.1 uygulamasının lansmanı ile geniş küresel ağımızın gücünü proxy pazarına getiriyoruz.” dedi.

Perde arkasında, Warp ile 1.1.1.1 uygulaması Sanal Özel Ağ (VPN) tam işlevsellik sunuyor. VPN’ler genellikle yavaştı ve mobil cihazların pil ömrünü kısalttı. Cloudflare, VPN’lerin nasıl çalıştığını, eski, yavaş hareket eden yaklaşımları bıraktığını ve cihazlar için çok daha güçlü, güvenli, esnek ve daha az kaynak kullanan yeni teknolojiler geliştirdiğini tamamen yeniden düşündü. Noise Protocol Framework’ten gelişmiş şifreleme yöntemlerini kullanan ve QUIC ve HTTP / 3 gibi en son Internet protokolü ilerlemelerini geliştiren, 1.1.1.1 Warp ile Uygulama, mevcut VPN teknolojilerinden daha güçlü, daha güvenli, daha hafif ve pil ömrünü korumaktadır.

Cloudflare’un kurucusu ve CEO’su Matthew Prince, “Sonuçta, misyonumuz daha iyi bir İnternet kurmaya yardımcı olmak, daha hızlı, daha güvenli ve dünyadaki herkes için daha güvenilir hale getirmektir” dedi. “Web özelliklerinin İnternete bağlanma biçimini temelden değiştirdik; Şimdi aynı teknolojiyi daha hızlı, daha güvenli ve daha güvenilir bir mobil İnternet deneyimi isteyen herkese sunuyoruz. ” dedi.