Ay

Çılgın Teorisyene Göre Ay Bize 7 Km Uzaklıkta!

Sosyal medya üzerinden bir iddiada bulunan birsi NASA’nın insanları kandırdığını iddia ediyor. Açıklamalara göre Ay, bize sadece 7 km uzaklıkta bulunuyormuş.

İnternet üzerinden canlı bir yayın yapan komplo teorisyeni Amerika Hava ve Uzaycılık Dairesi NASA’nın herkesi kandırdığını iddia etti. YouTube kanalı üzerinden yayın yapan Richie ismindeki bir adamın iddialarına göre NASA yıllardır bizi kandırıyor. İddiaya göre NASA tarafından Ay’ın dünyamıza 384 bin km uzaklıkta değil sadece 7 km’lik bir mesafede olduğunu iddia etti. Teorisyenin iddiasına göre Ay basit bir kamera ile dahi detaylı bir netlikte incelenebilecek kadar yakınımızda.

İddiaya Göre Ay Yalnızca 7 Km Uzaklıkta!

Basit bir kamera ile Ay’ın bütün detaylarını görebildiğini belirten teorisyen NASA’nın bizi kandırdığını ve güvenilmemesi gerektiğini belirtti. Daha öncede birçok insan bu tür iddialar ortaya atmıştı. Nitekim son zamanlarda dünyanın düz olduğuna inanan bir grup insan bulunuyor.

NASA teorisyenin ortaya attığı bu iddia ile ilgili yanıt verdi. Kurum Ay’ın mesafesini oldukça güçlü lazerler ile ölçtüklerini ve 384 bin km uzaklıkta bulunduğunu açıkladı.