Chrome 74 1

Chrome 74 Güncellemesi: Sonunda Karanlık Mod Geldi

Chrome, tüm güvenlik açıklarından sonra indirmek için yeni sürüm 74’te mevcuttur ve yeni sürümle birlikte kapanmaktadır. Birçok Chrome kullanıcısı için en önemli mesaj, Windows için Dark Mode’un artık kullanılabilir durumda olduğudur.

Dünyanın en popüler tarayıcısı için büyük bir güncelleme var. Chrome 74 şuan hazır ve indirmeye hazırdır. Özellikle Windows kullanıcıları mutlu olabilir, çünkü macOS kullanıcıları tarayıcı için karanlık modunu kullandıktan sonra, şimdi Windows için geliyor. Otomatik güncelleme ile Chrome, birkaç gün içinde gerçekleşmesi gereken, sisteminizde kendini güncel tutar. Chrome 74’ü daha hızlı istiyorsanız, tarayıcıyı hemen el ile de güncelleyebilirsiniz.

Chrome 74

Windows İçin Karanlık Mod

Test aşaması büyük olasılıkla herhangi bir büyük soruna neden olmadı. Chrome sürümü 74.0.3729.108 ile daha fazla sistem üzerinde çalışarak karanlık moda otomatik geçiş yapar.

Firefox uzun süre koyu bir görünüme sahip ve Chrome 73 sadece macOS kullanıcıları koyu bir şekilde düşünülmüş. Ancak şimdi Windows için de kullanılabilir. Chrome 74, Windows 10 altındaki ayarları son beta sürümüne kadar otomatik olarak tanır. Sistem genelinde Karanlık Mod etkinse, Chrome da daha koyu bir görünümde görünür, aksi takdirde her şey açık kalır. Son Chrome’da (74), Karanlık Mod başlangıçta kullanıcıların küçük bir kısmı için etkinleştirilir.

Chrome yalnızca Koyu Modu olan siyah çerçeveyi renklendirmekle kalmaz, aynı zamanda adres çubuğu ve açılır menülerin yanı sıra ayarlar, indirmeye genel bakış veya geçmiş kararır. Bununla birlikte, karanlık modda normal moda biraz benzeyen gizli modla karışıklık olasılığı vardır.