sharp aquos s3 3

Çentikli Model Tasarımında Yeni Oyuncu Sharp Aquos S3!

Apple’ın iPhone’nun onuncu yılı özelinde çıkarmış olduğu X tasarımında yer alan çentik bir çok marka tarafından da kullanılmaya başlandı. Bu markalardan biri de Sharp.

Sharp, her ne kadar dünya genelinde popüler bir marka olmasa da, ana vatanında ilgi görmekte. Sharp‘da bu ilgiyi kullanıcılarına sunmuş olduğu özellikler ile destekleyerek, ürünlerini geliştirmeyi başarıyor.

TENAA ve Tayvan’ın NCC sertifikasyon kurumları tarafından doğrulanan, Sharp Aquos S3 tasarımı ortaya çıktı. Tasarımın iPhone X‘e benzemesi ise oldukça dikkat çekici.

Sharp Aquos S3 ekranında bir çentik ve arka kısımda dikey şekilde konumlandırılan çift kamera bulunuyor. Arka tarafta bulunan parmak izi okuyucu ise tasarımı konusunda dikkat çeken noktalardan bir kaçı.

sharp aquos s3 2sharp aquos s3 1

Donanım olarak Qualcomm Snapdragon 630 işlemcisinden güç alan cihaz, 4 GB RAM veya 6 GB RAM seçenekleri ve 64 GB veya 128 GB dahili hafıza seçenekleri ile sunulacak.

3100 mAh’lık bataryası bulunan Sharp Aquos S3‘ün ekranı 18:9 formatında ve 5.99 inç olan cihazda 2160×1080 piksel çözünürlük sunuluyor. Kameraları ise arka tarafta 12 MP + 13 MP, ön kısmında ise 16 MP’lik kamera yer alıyor.

Cihazın tanıtım tarihi ve fiyatı ile ilgili net bir bilgi ise şu anda bulunmuyor.