black sark2 1

Black Shark 3 Pro Telefon İncelemesi

800 Avro fiyatla satışa çıkan Black Shark 3 Pro Telefon modeli Snap Dragon 865 işlemci taşıyor. 5.000 mAh bataryası olan bu mobil oyun telefonu 7.1 inç ekran boyutuna sahiptir. Ekranı 90 Hz yenileme frekansı ile çalışan bu cihazın ekranı 4120 x 1440P gibi dehşet bir çözünürlüğe sahiptir.  Android 9 işletim sistemine sahip olan Black Shark 3 Pro Telefon sadece oyun severler için tasarlandı. 2 farklı sürümünden biri 8 GB ram ve diğeri 12 GB ram ile geliyor. Her iki sürümün de dahili alanı 256 GB dahili belleğe sahiptir.  İlginç bir kasası olan bu cihazın arkasında da 3’lü kamera seti bulunuyor.

Black Shark 3 Pro Telefon Özellikleri

 

Oyunlar için RGB ışık düzeni ve oyunlar için özgünleştirebileceğiniz özel profil seçenekleri var.  Cihazın oyun için üretilmiş olması, hem iyi bir işlemci hem de iyi bir ek donanıma sahip olduğunu gösteriyor tam da bu noktada ısınma problemine nasıl çözüm getirilmiş bakalım:  Mühendisler sandviç sıvı soğutma adını verdikleri bir sistem geliştirmişler. Bu sisten 2 uzun soğutma borusundan akan soğutucu akışkanla sağlanıyor.  Bu telefonla saatlerce oyun oynasanız bile CPU ısınması veya performans düşüşü gözlenmiyor.

blackshark

4.120x 1440 P yüksek çözünürlüklü 7.1 inç dev ekranı neredeyse bir tablet boyutunda.  90 Hz yenileme hızı ve HDR 10 + desteği de var. Cihaz resim yenileme yeteneği konusunda Galaxy S20 ile yarışamıyor. Fakat 90 Hz az değil ve işinizi çok kolay görecektir.  Ekran dokunmatik özelliği de son derece hassas olan Black Shark 3 Pro model telefonda bu frekans 270 hz seviyede. Cihazla Netflix dizilerini çok rahat yüksek çözünürlükte ve stereo ses kalitesi ile izleyebiliyorsunuz.

 

Black Shark 3 Pro Telefon modeli 5G desteği sunuyor. Arkada da 64 MP kamerasına ek olarak 13 MP ve 5 MP ek sensörleri var.  Kamera özellikleri arasında  otomatik odaklama, portre, profesyonel, gece ve panorama bulunur. Ayrıca, geniş açıdan çok net  fotoğraflar çekmenizi sağlayan özel bir 64 megapiksel seçeneği de var. Pili 38 dakika içinde doluyor. Bu da büyük bir avantaj sayılır.  Bu cihazı Galaxy s20 ile ve One Plus 8 ile kıyasladığımızda oyun için daha üstün özellikleri olduğunu görüyoruz.  Hem de daha ucuz bir telefon olarak önümüzdeki 2-3 yıl  hep güncel kalacak.