ethereum price fb 1

Bitcoin’in ardından Ethereum da rekor kırdı!

Bitcoin ile sıkça anılan Ethereum, 442 dolara kadar yükselerek yeni bir rekora imza attı. Dijital para biriminin piyasa değeri 42 milyar dolar.

Bitcoin’den sonra en çok bilinen dijital para birimi Ethereum, hızlı bir artışla değerini 442 dolara yükselterek yeni bir rekora imza attı. 42 milyar dolardan fazla piyasa değerine sahip olan dijital para, son bir hafta içerisinde değerini yaklaşık yüzde 30 oranında yükseltti.

8300 doları aşarak sektör rekoru kıran Bitcoin ile karşılaştırılan Ethereum, son bir sene içerisindeki değer artışları göz önüne alındığında Bitcoin’den çok daha önde. Bu yılın ilk gününde Ethereum’un fiyatı yalnızca 8 dolar civarındaydı ve 11 ay gibi kısa bir sürede 442 dolara ulaşmayı başardı. Elbette sanal para biriminin fiyatıyla birlikte piyasa değeri de yükseldi ve 770 milyon dolar seviyesinde seneye başlangıç yaparak 42 milyar dolara ulaştı.

iStock 696221484

“Ethereum 500 doları aşacak”

Bitcoin yatırımcısı olan Mike Novogratz Ethereum’un bu hızlı ve istikrarlı yükselişinden son derece umutlu. Yatırımcı yıl sonuna kadar, yani yalnızca 1 ay içerisinde Ethereum’un 500 doları da aşacağını iddia ediyor. Bakalım Ethereum rekor üstüne yeni bir rekor kırabilecek mi.