MacBook Pro 1

Bir MacBook Pro Normal Kullanım Sırasında Patladı

Patlayan araçlar mutlaka yeni bir olay değildir, ancak bu hafta Reddit ve Twitter kullanıcılarının dikkatini çeken bir video bunun ne kadar korkutucu olabileceğini gösterdi.

MacBook Pro Patladı

White Panda’dan geçen bir müzisyene ait olan bir MacBook Pro, bu haftanın başlarında görünüşte patladı ve şimdi popüler bir Reddit yayını ve Twitter sayesinde artık detayları biliyoruz.

MacBook Pro

White Panda, patlamanın ardından, dizüstü bilgisayardan çıkan duman ve altındaki ahşap zemin üzerinde görünen yanık izleri ile ilgili bir video çekti.

White Panda  tarafından yapılan açıklamada, videonun gerçek patlamadan yaklaşık iki dakika sonra çekildiğini söyledi. Bilgisayarın dışından duman görünmeye başladığında kucağında MacBook vardı.

White Panda “Birisinin el bombası atması ve karaya oturması ve her tarafını vurmaya başlaması gibi oldu” dedi. “Hiçbir yerde, bilgisayarın her iki tarafından duman yağıyordu.” açıklamasında bulundu.

Reddit postasına göre, hızla fırlattığı yerdeki yere koydu. Birkaç saniye boyunca alevler ve daha fazla duman gördüğünü söyledi. Ateşe bakmayı başardı ve karısı ve köpeği binada olmasına rağmen kimsenin canı yanmadı. Olayın Salı günü meydana gelmesinden bu yana, odanın bir fan ile kapandığını ve pencerelerin açıldığını söyledi.

White Panda Apple’la Konuşmayı Düşünüyor

White Panda, mağazanın dizüstü bilgisayarı değiştirmeyi teklif ettiğini, ancak karar vermeden önce seçeneklerini daha ileride değerlendireceğini söyledi. Patlamadan bu yana nefes darlığı ve baş ağrısı yaşadığını ve yakın zamanda tekrar Apple’la konuşmayı planladığını söyledi.