Nokia 9 PureView
Nokia 9 PureView

Beş Arka Kameraya Sahip Nokia 9 PureView

Nokia 9 PureView, ZEISS imzalı beş kamerası ile karşımıza çıkacak. Merakla beklenen 5 kameralı telefon 24 Şubat tarihinde karşımıza çıkacak. Fiyat konusunda da 700-800 Euro aralığında olacağı da aynı zamanda belirtildi. Tasarım konusunda da farklı ve ön planda olan bu telefon, çentikli ekrana sahip değildir.

Parmak izi sensörü olan ve bu sensör ekran üzerinde olan Nokia 9 PureView, ön kısmında ise tek bir kameraya sahiplik yapıyor. Arka kısmında ise Android One logosu olduğunu da görseller sayesinde görüyoruz. Renk konusunda da mavi rengiyle kullanıcıların dikkatini çekeceği düşünülüyor.

Nokia 9 PureView
Nokia 9 PureView

Kamera konusunda Huawei Mate 20 Pro ve P20 Pro akıllı telefonu geçmeye çalışan Nokia, kamera konusunda kendini belli edecek ama performans açısından geride olduğunu da belirtelim.

Nokia 9 PureView özellikleri ise; 5,9 inç 1440×2960 piksel bir HDR10 ekran olan cihaz, gücünü aynı zamanda 6GB RAM’den ve Snapdragon 845 işlemci almaktadır. 128 GB dahili depolama alanı bulunmaktadır ve microSD üzerinden artan telefon, önünde 12 megapiksel kameraya sahiptir. Bu model daha sonra Snapdragon 855 işlemci ve 5GB desteğe sahip olabilir.