man using smart phone 1

Başkasının Telefonunu İzleme Nasıl Kolayca Yapılır?

Hayatımızda bir noktada başka telefonu izleme gibi bir ihtiyacımız olabilir. Belki sevgilimiz tarafından aldatılıyor olabiliriz, belki de çocuğumuzu gözetleyip güvenliğinden emin olmaya ihtiyacımız vardır. Nedeni ne olursa olsun, başka telefonu izlemek için yöntemler araştırdığınızda önünüze onlarca güvenilir olmayan yöntem çıkacaktır. Bu nedenle dikkatli olmalı ve bu konunun her yönünü bilmeliyiz.

Neden Başka Bir Telefonu İzleme Gerekli Olabilir?

Telefonlarımız nerede ne yaptığımızı, kim olduğumuzu, neleri sevdiğimizi ve daha birçok bilgimizi barındıran cihazlar olduğundan dolayı başka bir telefonu izlediğimizde telefon sahibine dair birçok şeyi öğrenebiliriz. Bir telefon takip programı ücretsiz bunu yapmanıza nasıl yardımcı olabileceğini kontrol edelim. Örneğin,

  • Aldatan eşinizi iş üstünde yakalamak istiyorsanız
  • Yaşlı akrabalarınızın güvenlik için gözlenmesi gerekiyorsa
  • Bağımlılıktan kurtulmaya çalışan bir arkadaşınıza yardım lazımsa
  • Çocuğunuzun güvenliği söz konusuysa başkasının telefonunu izlemek isteyebilirsiniz.

Sevgiliniz size aldatıyorsa telefonunu izlemek büyük ihtimalle şüphelerinizi doğrulamanızı sağlayacaktır. Size işe gidiyorum dedi fakat bambaşka bir yerde mi gözüküyor? İşte onu iş üstünde yakalamak için gitmeniz gereken konum ve yalan söylediğine dair kanıtınız. Çocuğunuz okuldan dönerken geç mi kaldı? Yalnızca telefonunu izlemek çocuğunuzun nerede olduğunu size gösterecek ve gerekiyorsa ona yardım etmek için gitmeniz gereken yeri söyleyecektir.

Karşı tarafın telefonunu izlemek için bunlardan farklı daha birçok sebep olabilir. Önemli olan kullanacağınız yöntemin gizli, güvenilir ve etkili olduğundan emin olmaktır. Neden bir telefonu takip ediyor olursanız olun, ifşa olmak ya da bilgilerinizi sızdırmak istemezsiniz.

Başkasının Telefonunu Takip Etme Nasıl Yapılır?

Daha önce belirttiğimiz gibi, başkasının telefonunu takip etmek isteyenler için ortalıkta birçok güvenilir olmayan, etkisiz yöntemler dolaşıyor. Sizler tek tek bu yöntemleri denemeyin diye biz sizin için detaylı bir araştırma yaptık ve her şeyi iyi ve kötüyle listeledik.

Telefonunuzun Konum Özelliğini Kullanmak

Telefonunuz için geliştirilmiş olan ‘’Telefonumu Bul’’ özelliği, başkasının telefonunu takip etmek için işinize yarayabilir. ‘’Find My Iphone’’ ya da ‘’Find My Android’’ gibi özellik ya da uygulamalar sayesinde siz de başka telefon izleme işlemine başlayabilirsiniz. Hem kolayca ulaşılabilir hem de kolay kullanılabilir olmalarıyla bu uygulamalar size yardımcı olacaktır. Asıl amaçları kaybolan telefonunuzu bulmak olsa da, bir başkasının telefonunu izlemeye de yarayacaklardır.

Peki bu uygulamaları nasıl kullanacaksınız? Android için Google Play Store’dan ‘’Find My Device’’ uygulamasını indirin. Iphone için ise Ayarlar kısmını açın, Apple ID sekmesine basın. iCloud’a basıp ‘’Telefonumu Takip Etmeyi Etkinleştir’’ dedikten sonra kullanmaya başlayabilirsiniz.

Localize.mobi Kullanarak Takip Etmek

Localize.mobi piyasada yeni belirmiş bir hizmet olsa da kesinlikle en etkililerinden bir tanesi. Başkasının telefonunu izleme için kullanılan bu uygulama müşterilerine tam istedikleri şeyi verebiliyor. Tamamen yasal olması ve hiçbir uygulama ya da program indirmek zorunda kalmadan kullanılabilmesi ile öne çıkıyor.

Uygulama indirmeden nasıl kullanacağınızı merak ediyor olabilirsiniz. Localize.mobi yalnızca telefon numaraları ile çalışıyor ve dünyadaki tüm operatörler üzerinde etkili. Hangi telefon modeli olursa olsun işe yarıyor. Yalnızca takip etmek istediğiniz telefon numarasını giriyorsunuz ve o telefonda takip edilmeye dair onay alındıktan sonra işlem başlıyor. Konumu sadece 1-6 metre arası yanılma payına sahip olduğundan yanılmanız çok zor.

mSpy Telefon Takip Özelliği Nasıl Çalışıyor?

Tüm araştırmalarımız ve denemelerimiz sonucunda gördük ki en etkili telefondan başka telefonu izleme yöntemi mSpy kullanmak. Bir telefonu takip ederken kullandığımız yöntemin yasal, güvenilir ve etkili olması çok önemli olduğundan dolayı size en iyi yöntem olan mSpy’ı kullanmanızı şiddetle öneririz.

Peki neden mSpy en iyi telefondan telefonu izleme yöntemi diyoruz? Bunun birçok sebebi var. Her 40 saniyede bir çocuğun kaçırıldığı ya da kaybolduğu ve aldatılma olaylarının çok arttığı bir dünyada, en doğru sonucu veren başkasının telefonunu takip etme programını kullanmak istemez miydiniz? Size yanlış konum vermeyecek bir uygulama bazı durumlarda hayati öneme sahip olabilir.

Yalnızca anlık konum görüntüleme özelliği değil, mSpy’ın konum takibine dair birçok başka özelliği de var üstelik. Çocuğunuz o an evde fakat bir saat önce nerede olduğuna dair yalan mı söylüyor? mSpy’ın konum geçmişi özelliği ile çocuğunuzun nerelerden geçtiğini, hangi rotayı izlediğini, ne zaman nerede bulunmuş olduğunu kolaylıkla öğrenebilirsiniz.

Aldatan partneriniz size işte olduğunu mu söylüyor? Ya işten erken ayrılıp gizli sevgilisinin yanına giderse? mSpy bunun da çaresine bakıyor. Takip ettiğiniz telefon sizin seçtiğiniz alandan ayrıldığında anında bildirim alabilir, hemen bilgilenebilirsiniz.

Durum böyleyken kim mSpy hariç bir program kullanmak ister ki? Sadece kendinize en uygun paketi seçip kurulumu tamamlayın ve tüm bu özelliklerle başkasının telefonunu izlemeye başlayın.

Sonuç Olarak

Bir başka telefonu izlemek için onlarca farklı neden olabilir ama bunu yapabileceğimiz yöntemler sınırlıdır. Önemli olan en etkili yöntemi bulmak ve kolayca kullanabilmektir. Bizim araştırmalarımız sonucunda en iyi yöntem olarak belirlediğimiz mSpy anlık konum gösterme harici bildirim alma, konum geçmişi görebilme gibi birçok özelliği ile diğer takip yollarını geçmeyi başarıyor.