HomePod

Apple’ın Yeni HomePod’u Daha Ucuz Gelebilir!

Akıllı Telefon üreticilerinin bir bir girdikleri  hoparlör piyasasında işler Apple’ın gerçekleştirebileceği hareket ile kızışacak gibi duruyor.

Akıllı hoparlör konusunda AppleHomePod ürünü ile giriş yapmıştı. HomePod ile kaliteli bir ses kalitesi sunan Apple, HomePod için istediği 350 dolar fiyatın rakipleri karşısında uyguladığı fiyat politikası nedeni ile olumsuz eleştiriler almıştı.

Tayvan merkezli olan Economic Daily News’de yer alan bilgiye göre Apple, daha uygun satış fiyatına sahip olan ve bu yılın sonunda çıkması beklenen yeni bir HomePod’u piyasaya süreceğinin haberini duyurdu. Yeni Homepod, mevcut HomoPod’a göre daha minimal boyutlara sahip olacağı ve 150 – 200 dolar seviyelerinde bir satış fiyatı ile sunulacağı tahmin ediliyor.

Apple’ın yeni akıllı hoparlörünün rakipleri Google ve Amazon’un ürünlerinin özelikleri karşısında  altta kalacağını düşünmediğimiz Mini Homepod ile ilgili gelişmeleri takip ederken; Apple diğer ürünlerini de farklılaştırarak fiyat indirimine gidebileceğini belirtelim.

Ucuz Apple Ürünleri Geliyor

Apple, rakipleri karşısında uygun fiyatlı satacağı tek ürün HomePod değil, yakın zamanda şirketin yakın gelecekte piyasaya sürüleceği tahmin edilen ucuz bir MacBook Air modelinin de olduğu iddia ediliyor.