My Find 1

Apple’ın My Find Uygulaması Cihazlarınızı Çevrimdışı Olarak Çalışıyor

Apple, İnsanların eşyalarını ve sevdiklerini takip etmelerine yardımcı olacak ve My Find adlı yeni bir macOS ve iOS uygulamasıyla geldi.

Yıllık Dünya Çapında Geliştiriciler Konferansında şirket, yeni uygulamanın Arkadaşlarımı Bul ve iPhone’umu Bul’u birleştireceğini açıkladı. Buradaki fikir, İnsanlar ve Mac’ler de dahil olmak üzere her şeyi izlemek için My Find tek bir yer olacağıdır. Hem iOS hem de macOS’ta kullanılabilir.

My Find

Apple Cihazlarının Bulunması Kolaylaşıyor

Güncellenen uygulamanın en büyük özelliği, çevrimdışı olan Apple cihazlarını bulabilmesi, iPhone veya MacBook’unuzu bulmayı daha da kolaylaştıracak hale getirmesidir.

Apple’ın “Arkadaşlarımı Bul” uygulaması macOS Catalina ve iOS 13’de yenileniyor ve şimdi basitçe “Bulun.” Uygulamanın yeni sürümü iPhone’umu Bul ve Arkadaşlarımı Bul’u birleştiriyor.

Şirket, bir cihazın Wi-Fi veya ağa bağlı olmasa bile izlemenin çalıştığını söylüyor. Mac’ler ara sıra güvenli bir Bluetooth sinyali gönderir ve bu da diğer Apple cihazlarından oluşan bir ağ oluşturmak için kullanılır, böylece insanlar ürünlerini izleyebilir. Cihazın bulunduğu bir harita yerleştirilecektir.

Apple, bir cihaz çevrimdışıyken ve uyurken, yakındaki diğer Apple cihazları tarafından bile algılanabilen güvenli bir Bluetooth işaret gönderdiğini söyledi. Bu, kaybolan Apple cihazlarını güvenli, şifreli ve anonim bir sinyal rölesiyle bulmak için çalışan bir ağa neden olur.