Iphone XL

Apple Bu Yıl 3 iPhone X Benzeri Modeli Piyasaya Sürecek!

Apple tarafından 2018 yılında piyasaya sürülecek 3 yeni iPhone modeline dair ilk bilgiler ortaya çıktı!

iPhone X modeli ile birlikte iPhone tasarımında köklü bir değişikliğe giden Apple bu yıl içerisinde 3 yeni model piyasaya sürecek. KGI Securities analisti Ming-Chi Kuo tarafından yapılan açıklamada 2018 yılında Apple geniş ekranlı iPhone üretimine devam edeceğini belirtti. Bu yıl piyasaya sürülecek 3 yeni modelinde iPhone X benzeri tasarıma sahip olacağı bildirildi..

iPhone 2018

Bu yıl piyasaya sürülecek olan modeller 6.5, 6.1 ve 5.8 inçlik boyutlara sahip olacağı bildirildi. Kuo yaptığı açıklamada OLED ekrana ve paslanmaz çelik gövdeye sahip iPhone X Plus modelinin piyasaya sürüleceği ve 6.5 inç boyutunda olacağı belirtildi. Bu modelin yanı sıra daha uygun fiyata 6.1 inçlik bir modelin üretileceği de gelen bilgiler arasında.

Yeni modellerle birlikte daha delişmiş yüz tanıma ve 3B dokunmatik ekran özelliklerinin eklenmesi bekleniyor.

Düşük Fiyatlı iPhone Geliyor

Bu iki modelin yanı sıra Apple 700-800 dolar civarında düşük seviyeli bir iPhone üretmesi bekleniyor. Bu modelinde 5.8 inçlik bir boyuta sahip olacağı belirtildi. Öte yandan Apple piyasaya yeni sürdüğü modellerin ardından eski modelleri daha ucuza sattığı biliniyor. Fakat aynı durumun iPhone X için geçerli olmayacağı gelen bilgiler arasında.

KaydetKaydet

KaydetKaydet

KaydetKaydet

KaydetKaydetKaydetKaydet